keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Klippaus osa II


Klipperi vastaan poni, 6-0. Jes! Poni veti domosta aikamoiset kännit, joten ainoa vaikeus klippaamisessa oli rauhoituksen aiheuttama  hikeentyminen. Kammottavia raitoja sain kyllä jätettyä, eikä syrämmet  onnistuneet ollenkaan niin hyvin kuin Inton peffassa, mutta pääasia on, ettei tarvitse enää odotella montaa tuntia, kun poni kuivahtaa ! 

Torstenin selvitellessä päätään, ratsastin Inton. Jos sunnuntaina Torsten palasi ajassa taakse päin oripäiviin, niin eilen Into palasi ratsastuksessa vissiin ravivuosiin? ;) No ei nyt ihan, mutta kovin rentoa ja letkeää askelta ei tullut, vaan sain tilalle hössöttämistä ja vauhtia. Laukka onneksi rullasi ihan kivasti, vaikkakin nostot olivat kuin suoraan "näin ravuri nostaa laukan"-kirjasta... :D Ihan järkyttävää, huh! 
Toivottavasti tänään ollaan rauhallisemmilla askeleilla liikkeellä. 


Sain myös hinkattua ja öljyttyä Inton molemmat käyttösuitset, panssarivyön ja omat saappaat, ja tsadaa, kuuden tunnin tallipäivän jälkeen olin valmis lähtemään kotiin! ;) 


Mun pitää vielä hehkuttaa maanantaista kevyttä ridaussessiota Torstenin kanssa, se oli vaan niin hyvä... Vai onko  Make? ;) 
Onneksi hänet saadaan taas reilun parin vkon päästä uudelleen käymään. Sitä ennen tällä viikolla on  luvassa Torstenille hyppäämistä ja kouluvalmennusta, ja maastoonkin pitäisi joku ilta selviytyä, ettei ihan vaan työnteoksi mene, siitä ei poni(t) tykkäisi ;) 

6 kommenttia:

 1. Sydämellinen herttapylly :)

  Ensi vuonna haluan muuten että klippaat Intolle pyrstötähden. Se jotenkin sopisi sille ;) Sähikäinen on kait liian hankala kuvio klipperillä veistettäväksi ?

  VastaaPoista
 2. Minusta sinne ahteriin sopisi hyvin ihan kunnon salama, pallosalama :D
  Jos omani joskus klippaan, poni saa kankkuunsa kuvituksena kanuunankuulan ja tamma jonkun örkin...

  VastaaPoista
 3. Torstenin salama pitäisi kyllä klipata huomiokolmion sisään. Tulisi viesti selväksi. Hengenvaara,Livsfara ;)

  VastaaPoista
 4. Haha, oikeesti torsten haluis pyllyynsä pääkallon, tai bomber-logon, mut en osaa tehdä semmosta! Into vois saada peffan täyteen sydämiä <3

  VastaaPoista
 5. No nyt keksin, tammalle ehdottomasti se merkki ja teksti: Ärsyttävä/Irriterande <3

  Torstenille liekkisiivet!

  VastaaPoista
 6. Uuh,ei pidä aukaista nettiä kahvimuki kädessä. Nyt sitä on,nimittäin kahvia näppiksellä. Riittävästi.

  Mä luulen että tarvitsen itselleni eiran ehdottoman "ärsyttävä" logon,vaikka sitten pipoon,en ehkä halua sitä klipatuksi mihinkään päin kroppaa,vaikka olisihan sekin jotain uutta ... ;)  VastaaPoista