sunnuntai 11. marraskuuta 2012

New York

Hihii, aina ollut haaveena päästä New Yorkiin; nyt se onnistuu kun kävelee vessaan ;)


Ponit pääsivät omien töitten jälkeen maneesijumpalle, mä menin Torstenin ja hevosen selässä ensimmäistä kertaa oleva mies meni Intolla. Voi vitsi, se on niin kiltti! Kaikki pisteet ihanalle setähepalle! Käyntiä he vaan kulkivat, mutta todella mallikkaasti :) Torsten oli myös ihan jees, siirtymisiä ja rentoa niskaa harjoiteltiin. Vähän jäi vasempaan ohjaan kiinni - vai olinko se minä ?

Huomenna Antin valmennus, jesjesjes! Palailen!

4 kommenttia:

 1. Wau !
  Hienoja sisustusratkaisuja. Tykkään!
  (sillalta ei sitten saa pissiä ;) )
  Oliko maisematapetti helppo laittaa ? Meniko koko seinälle ?

  Ja on sulla hienot hevosetkin. Into on. Paras. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, tuskin sentään, eiköhän se pönttö ole ihan sitä varten :P

   Loppupeleissä oli aika iisi laittaa, vaikka molemmat ekaa kertaa tapetoitiin. Vähän jännitti tulos, mutta hyvä siitä tuli! Ammattilaiset löytää varmaan sata ja yksi mokaa, mutta meille riittävän siisti :) ja koko tylsä valkoinen seinä meni piiloon!

   Poista
 2. Noi maisematapetit on tosi hienoja! Meidän seinät ei moiselle sisutuselementulle valitettavasti tarjoa paikkaa, mutta toisaalta se ehkä on hyväkin; saattaisin innostua vaihtamaan niitä vuodenaikojen mukaan. Keväinen Wien, kesäinen pariisi...

  VastaaPoista
 3. No on! Ensin ajattelin laittaa vaan tosi ison taulun, mutta siitä se ajatus sitten lähti ;)

  Olisi aika hauskaa leikkiä tollasella vuoden aika-idealla, mutta mun lompakko sanoisi ehkä stopin... Tollainen 150x240 pätkä maksoi kuitenkin vajaa 150e, et normi tapettiin verrattuna aika hintavaa! Mutta on se sen väärtti, tervetuloa vaan katsomaan! :)

  VastaaPoista