torstai 8. marraskuuta 2012

Marraskuun ilot

Huh, olipa viime postauksesta vierähtänyt monta päivää! Ja nyt tuntuu että vain toistan itseäni; edelliset päivät ovat menneet sisustamisessa, tallilla ja töissä. Mutta pikkuhiljaa alkaa tulla tulosta ;)

Ainakin sisustamisessa. Ja kyllä täytyy myöntää, että myös ratsastuksessa! Eilinen hyppäri meni aika nappiin. Tunti mentiin ravipuomeja ja miniristikoita. Alkuun kaikki sujui loistavasti, päästiin jopa viilaamaan omaa esteistuntaa, kun poni oli niin rauhallinen. Mutta eipäs kestänyt hotpaniinin rauhallisuus koko tuntia, kun se keksi hypätä vähän pituusloikkia... maapuomista esteen edessä lähdettiin korkealle ja pitkälle esteen taakse! Useampaan otteeseen puomia siirrettiin kauemmas, jotta ravaisi puomin ja esteen välissä, mutta ei. Hyvin poni venyy! Kerran käytiin sitten melkein polvillaan, jonka jälkeen minä oikeasti keskityin vielä keventämään sen puomin yli, ja poni ei enää yrittänyt pituusloikkia. Muutaman kerran kielsi, ja rupesi komentamaan! Kuopi ihan tosi tomerasti, yritti kai kertoa mulle, että teen kaiken väärin... Mutta muuten siis oikein hyvä tunti - rauhassa tehtävät sujuu oikein nätisti, ja luulen, että tuota kuumenemista siitä ei saa ikinä kokonaan pois. Kuuluu luonteeseen! ;)

Tänään sain sitten lopulta sumplittua aikataulut niin, että päästiin päivällä maastoon, auringon paisteeseen! Voiko paremmin olla? Hieno ilma ja reippaat ponit. Torstenille tosi hyvä palauttava liikutus. Jos sitä sitten huomenna vaikka taas kerkeäisi ja jaksaisi tuuppaamaan molemmat ponit, ja perjantaina olisi kyllä pakko laulattaa klipperiä Torsteniin... Se on oikea hylje tiheän turkkinsa kanssa! :D

Palaillaan siis :) Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Tässä joku rajallisen älyn jättiläinen kysyy: sopiiko nyt toivottaa onnea uuteen kotiin?

  Hassu hyppelihiiri Torsti ponnuponi :D

  VastaaPoista
 2. Haha, vähemmästäkin olisi sekaisin, on tämä oma elämä ollut niin sekavaa viime aikoina ;) Mutta perjaatteessa juu voi, uus vanhaan kotiin! (joka ei siis liity exään, onko kauhean vaikeasti selitetty?) :D

  Torsten on kyllä sellainen... sanonko mikä, tän päivän ratsastuksen jälkeen :D Olisi mieluusti vain juossut täysiä pitkällä kropalla ;) Kouluratsastus hukassa, vaikka olinkin asennoitunut ihan dressage moodiin. Ehkä vkl Antin valmennus auttaa taas asiaa :)

  VastaaPoista
 3. Asioilla on tapana järjestyä. Aina.

  Koska "turbulenssin" jälkeen kaikki elämän osa-alueet on asettunut parhain päin, niin kyllä se dressagemoodikin vielä löytyy. Ja jos ei löydy, niin haittaaks se ;)
  (vastaan omasta ja Pituushyppääjäponin puolesta; EI haittaa :) )

  VastaaPoista