perjantai 21. elokuuta 2015

@ Lunch

#bestcompany #herkkuperjantai #sotkevaapöytäseuraa #kesähelle















39 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä Torsten ei syönyt kakkua? Minä söisin sen ensimmäisenä. Hienoja kuvia jälleen kerran. Mutta missä on Torstenin kaulalappu? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä Torsten siitä puolet sotki mutta marenki ei jostain syystä ollut hänen makuunsa :D Oli pilattu marjoilla... No jäipähän meille enemmän! Ja Torsten ei välttämättä sitä kaulalappua olisi tarvinnut, sotki vaan kaikki muut :D

      Poista
  2. Sun blogissa on niin ihania ja ilosia kuvia aina! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavía kuvia!!! :) Mut ens kerralla tunge toi otsatukka letille tonne hupun alle ettei harota ulos :D

    VastaaPoista
  4. Vain Jillan blogissa on tällaisia kuvia! Nää on niin ihania! Ja aina ihmettelen sitä, miten jaksat pistää pöydän koreaksi ulkona, miten onnistut estämään kaviokkaita tuhoamasta kaikkea ja miten kuvistakin vielä tulee niin onnistuneita ja iloisia. :D Tällaiset aurinkoisen päivän ateriakuvat ovat kyllä aina yhtä piristäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen ihmetellyt ja ihaillut minäkin. Näitä kuvia katsellessa tulen aina miettineeksi, enkö voisi itsekin joskus panostaa ruokailuun hiukan enemmän enkä suhtautua siihen vain pakollisena ohjelmanumerona, joka täytyy käydä läpi muutaman kerran päivässä - usein muiden töiden ohella. Kattaisipa meilläkin joku joskus pöydän noin kauniisti ja ilmestyisipä pöytään herkkuja ilman, että täytyy ensin ihan itse nähdä vaivaa niiden eteen :)

      Poista
    2. Kiitos teille molemmille :) Äiti on kyllä ihan pro kuvaaja, näkee oikeat tilanteet - hevosen kanssa ei varmasti ole helppoa. Itsehän kuvailen vain liikkumattomia kohteita :D Ja tällä kertaa täytyy paljastaa, että ihan valmispohjasta tuo marenkikakku kasattiin kymmenessä minuutissa... Mutta oli hyvää ja ihan nättikin! :)

      Poista
  5. Vau taas kerran upeita ihania kuvia!! :)

    VastaaPoista
  6. Jahas, näin upeat kuvat tällä kertaa. Kyllä kelpaa olla toipilaana jos noin hyvänä pidetään!

    Rapsutukset Torstenille ja hyvää viikonloppua teille kaikille.

    VastaaPoista
  7. Ihanat kuvat. Kokonaisuudesta 10+

    VastaaPoista
  8. Cottage garden tunnelma iski heti. Torsten on niin komea ja sinä hehkut kilpaa upeiden ruusujen kanssa.
    Sä osaat nämä stailaus-hommat täydellisesti.
    Kiitos taas näistä kuvista ja hetkistä mitkä meille jaat. Kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whaaaat, kiitos :D Kypäräkampaus ja silleen ;) Mutta Torstenin kanssa on helppoa puuhailla tällaisia juttuja, se on kuin kotonaan niin herkkupöydässä kuin kameran edessä.

      Poista
  9. Ihana Jilla.
    Into varmasti tiesi olevansa special hevonen ja hiukan etuoikeutettu kun sun kanssa näitä juttuja teki, hän kun oli elänyt tavallista hevosenelämää ennen kuin tuli sulle ja ymmärsi ettei kaikki hevoset elä näin:) mutta luuleekohan Torsten että kaikki hevoset viettää pic-nic ja puutarhajuhlia ja sen semmoisia kun on aina ollut sun heppa. Ajattele jos joskus joudut myydä Torsten niin mikä pettymys sille on kun hevosille ei kateta kuin prinsseille?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos. Silmät kostuivat, en olekaan ennen ajatellut asiaa Inton kantilta tuolla tavalla.

      Ja Torsten ei tule koskaan ikinä myyntiin, hän saa olla prinssinä loppuelämänsä :)

      Poista
  10. Mikä toi kakku on, näyttää tosi hyvältä! Ja upeita iloisia kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kakku on ihan niinkin yksinkertainen kuin kaksi marenkilevyä päällekkäin, välissä kermavaahtoa ja marjoja. Ja päällä marjoja ja tomusokeria :)

      Poista
  11. Nää ruokakuvat on aina niin ihania! Mutta en vaan voi käsittää, kuinka jaksat nähdä vaivaa ja väkertää tarjottavat noin upean näköisiksi? Itse kun ehkä just ja just kerran vuodessa erikoisemmassa tilaisuudessa jotain jaksan yrittää, eikä lopputulos silti ole puoliakaan näin näyttävä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo :D Tällä kerralla ei kyllä todella tullut varttia kauempaa näitä tarjoilua väkerrettyä, että sen puoleen... :D Mutt jotenkin vaan tykkään laittaa, varmaan perinyt sen ominaisuuden äidiltäni :D

      Poista
  12. Oj ihanuus, perinteiset kaffekekkerit ovat täällä taas. Tykkään, vallan vietävästi :) Terkut äireelle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän jäi tuo suolainen tältä lounaalta pois :D Että kahvitauko olisikin ollut parempi nimitys. Terkut menneet perille! :)

      Poista
  13. Tuo kakku, oih, nam... Ei ihme, että Torstenkin sitä kovasti hamuili :D Huikean nätti kukkakimppu kruunaa kaiken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosin Torstenin mielestä kakku oli täysin pilattu marjoilla :D Jännä että kyllä se metsästä hamuaa aina vattuja, mutta kakun päällä ei kelpaa!

      Poista
  14. Näistä kuvista tuli tosi iloisella mielelle :D Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, niin tällaisista kommenteistakin! :)

      Poista
  15. Näitä kuvia katsoessa on vaikea uskoa että Torsten osaa olla hankala, kun on kuin ruottin prinssi komeine leukaperineen ja seksikkäine silmineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoa muuta. Se on niin syliheppa ja aina pussailemassa ja halaamassa - niin kauan kun sitä ei pelota. Mutta että vielä seksikkäät silmät, no T on varmasti samaa mieltä itsekin :D

      Poista
  16. Upeat kuvat, missä sidotit kukkakimpun?
    Rapsutuksia Torstenille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Kimppua ei ole sidottu, äiti sen kasasi. Lidlin ruusuista ja kukkakaupasta sitten nuo ritarinkannukset :)

      Poista
  17. Ihan tavattoman upea kukkakimppu! Näissä sun kattauksissa on aina jokin uskomattoman upea kukkakimppu, joka kruunaa jo muutenkin superupean kattauksen! Blogiasi on ihana seurata, sinusta huokuu joku uskomaton positiivisuus kuvien läpi. Tulee itsekin pakolla hyvälle tuulelle. Olet kyllä todella kaunis ja hymysi on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat tekee ihmeitä :) Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! :))

      Poista