lauantai 22. helmikuuta 2014

Vapaa-aikaa
Eilinen ei kiekkokansalle ollut varsinainen juhlapäivä. Isäni täytti kuitenkin eilen vuosia, jota tänä aamuna sitten kera perheen ja kakun juhlistettiin. (46 vuotta, viidenkympinkriisi lähenee ;))  Mä vähän tuunasin jo hyväksi todettua banoffee piirakkaa, laittamalla mansikoita banaanien lisäksi. Ihan super hyvää ja helppoa, suosittelen !

Ja vaikka eilinen matsi, joka työporukalla töissä katsottiin, aiheutti lamaantumista ja kylmää hikeä, oli loppuilta juuri sitä, mitä ilta ystävän kanssa voi parhaimmillaan vain olla. Herkuteltiin Kaisaniemenkadulla sijaitsevassa Steam Coffeessa ja naurettiin Ainoat Oikeat-elokuvassa. Kannattaa ehdottomasti käydä leffassa tai vuokrata kyseinen filmi, yllättävän viihdyttävä suomalaiseksi elokuvaksi!

Ilta jatkui pitkälle yöhön Sportissa ja Casinolla, josta vain vähän väsähtäneenä matkasin taxilla kotiin oltuani liikenteessä vajaat parikymmentä tuntia. Ponnyt saivat viettää ansaittua vapaata (Torsten oli megahyvä torstain ratsastuksessa!) - joka kyllä näillä näkymin jatkuu tänään. Räntasade ja sokerista tehty ratsastaja, se yhdistelmä ei vain toimi ;) 

Onnekasta kisastudio-iltaa, kannustetaan Leijonat mitalille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti