torstai 20. helmikuuta 2014

20. helmikuuta 2007

Silloin tällöin tulee selailtua erilaisia hevosten myynti-ilmoituksia. Kuolattua upeita puoliverisiä tai welshejä ruotsista, ja joskus jopa suomalaisia poikia suomesta. Ilman mitään takaa-ajatuksia, tietysti ;) 

Hevonen, jonka myynti-ilmoituksessa on huonot kuvat tai ei kuvia ollenkaan, jää katsomatta. 

Seitsemän vuotta sitten, en edes katsellut hevosilmoituksia. Minullahan oli jo maailman paras Into <3 Ja jos olisinkin katsellut, ei ht.netin ravipuoli olisi varmasti ollut se paikka. 

Hyvä siis, että silloinen tallinpitäjämme, joka Intonkin aikoinaan omisti ja jonka hevosia paljon ratsastelin, bongasi ravipuolelta 1,5 vuotiaan, satalappusilla myynnisä olleen Vihi-tottilaisen. Torstenin ! 

Myyntikuvina toimivat nämä; 

Ihan priimat, eikö? :D Perjantaina ajeltiin itäiseen Suomeen katsomaan hevosta.(pimeään aikaan, pimeään pihaan) En ollut aivan varma olinko vakuuttunut. Oliko tässä nyt tulevaisuuden ratsuni? Pieni ja karvainen poni? 

Seuraavana päivänä ostopäätös oli tehtävä. Poni tulisi joko meille ja opiskelisi ratsuksi, tai menisi ravimiehille ravuriksi. Tai niin ainakin myyjä sanoi ;)

Torstenin niska oli kuitenkin sulattanut sydämeni ponin pureskellassa porkkanoita ruokakuppia vasten, joten kotiinhan hänet piti hakea. Seuraavan viikon tiistaina, 20.2.2007 muutti Torsten uuteen kotiin ! Ensimmäisenä aamuna ponin päästessä tarhaan, missä oli syvä hanki, olin viimeistään täysin myyty. (Ja niin oli muukin perhe, sillä he näkivät ponin ensimmäistä kertaa vasta Sällin saapuessa uuteen kotiinsa.) En usko että koskaan unohdan sitä liitoravia, mitä tuo pieni räpiskä esitteli. Olin pakahtua onnesta !

P.s. Mä luulen, että Torstenista olisi alta aikayksikön tullut ex-ravuri ;)

P.p.s. Torsten treenasi eilen raviin ilmaa, kun sain äitini auttamaan meitä tahtipuikon kanssa maastakäsin. Poni oli magee. Ehkäpä 20.2.2016 se piffaa ja passaa ?

12 kommenttia:

 1. Voi ihana pallukka! :D on kyllä ihan tunnistettavissa jo pienestä pitäen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi ulkonäkö sentään vähän on muuttunut ;) Aikamoinen jästipää!

   Poista
 2. Hyvänä päivänä poni sulle tuli, mun synttäreinä :D Ei sitä osaa koskaan selittää, miksi tulee se tunne, jolloin jonkun isomman päätöksen tekee. Torsten vaikuttaa lahjakkaalta suomenhevoselta, joten toivottavasti pääsette entisestään näyttämään kyntenne kouluaitojen sisälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, oikein paljon onnea Heidi!

   Kiitos. Ponin lahjakkuuden esittämistä myös kouluaitojen sisällä toivon minäkin ;)

   Poista
 3. Kuvista huolimatta, loisto ostos ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi,upea banneri :)!

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän bannerin on taiteillut Voitto Kotiin blogin pitäjä Tiia :)

   Poista
 5. Ihana pikku-Torsten :) onnea vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 6. Joo, myyntikuvat on kyllä usein aika hulvattomia! :D Vuosia sitten kun möin ruunaa, kuvasin sen molemmilta sivuilta (hirveä zuumailu oli että sivukuvassa on oikeat mittasuhteet) sekä suoraan takaa ja edestä (pää poissa tieltä) ja tottakai sitten pääkuva erikseen. Mietin jo, että menee vähän överiksi, mutta ajattelin että joku haluaa kuitenkin nähdä jalka-asennot ja lihaksiston.. ;) Sain kyllä sitten kiitoksia ostajaehdokkailta, että oli kerrankin kunnon kuvat.

  Torsten on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet tosissas nähnyt vaivaa, aika hienoa :) kyllä sitä itsekin haluaisi nähdä kunnon kuvat tulevasta hevosehdokkaasta.

   Kiitos kommentista, Torsten kiittää myös kehuista :))

   Poista
 7. Voi mikä ponyjen pony :)

  VastaaPoista