lauantai 1. helmikuuta 2014

Hanaa !

Tänään jätettiin kouluratsastussäännöt kotiin ja suunnattiin molempien poikien kanssa nauttimaan kevyistä hankilaukoista ! Viime yönä tuli talvi eteläänkin ; siis pakkasta täälläkin on ollut jo pitkään, mutta nyt saatiin myös lunta :)) 
Parinkymmenen minuutin laukalla ylös, käynnillä alas-treeni sai sekä Inton että Torstenin kevyesti puuskuttamaan, joten lyhyestä virsi kaunis. Viime hangista on kuitenkin jo aikaa, joten hyvä ottaa vähän iisimmin näin alkuun. Huomenna uudestaan! :)
Torsten yllätti ratsastajan, miten kovaa poni lähti!
Kivoja hankiratsastuksia, kivaa lauantai-iltaa <3

10 kommenttia:

 1. Oii, on ikuisuus siitä kun olen itse viimeksi päässyt hankeen hurjastelemaan, tai itse asiassa pellolle ylipäätään... Ehdottomasti pellolla laukkailu kuuluu hauskimpiin asioihin, mitä heppojen kanssa voi tehdä - sekä ratsastaja että hevoset tykkäävät. :) No, huoleton on tällainen kaltaiseni hevoseton, mutta usein myös kateellinen hevosystävän omistaville. :D Nyt täytyy tyytyä ihailemaan ihania hankilaukkakuvia blogeista ja nauttia itse talvesta muuten!

  Blogisi on kyllä yksi suosikeistani, sen lukemisesta tulee aina niin hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista!

   Hankihurjastelu on ehdottomasti talven parasta antia :) Joku lainaheppa alle ja lumeen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ei niitä muita viitsi edes verrata :D

   Poista
 3. heippa! kaikin puolin ihana blogi :-) mikä kuolain torstenilla muuten on? oon miettiny kokeilla omalleni kuparirolleria- joskus puree kiinni, erityisesti maastossa. mutta tuntuu niin rajulta.... onko kokemuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Näissä kuvissa Torstenilla on sprengerin muotoiltu oliivi. Kouluratsastuskuolaimena sillä on saman valmistajan muotoiltu kolmipala. Kuparirollerista mulla ei valitettavasti ole juuri minkäänlaisia kokemuksia. On sitä rajumpiakin kuolaimia olemassa, joten kyllä varmasti kokeilisin jos tarvitsisin apua kuolaimen kiinni puremiseen. Meillä on liuta ihan muita ongelmia :D

   Poista