torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivä

Perinteinen tapaninpäivän ajelu suoritettiin tänä vuonna kärryt perässä. Viime vuosina ei olisi ollut mitään asiaa kärryttelemään, mutta nyt säät suosivat! ;) 


Into oli mahtava. Paljon rauhallisempi, kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan. Teimme vajaan tunnin lenkin, osan matkasta kantatie 51 varressa. Siinä se tepasteli, rinta rottingilla, autojen (ja moottoripyörän!) ajaessa ohi. Suurin osa isollakin tiellä ajavista autoista vilkutti, tai vähintään hymyili hepalle. Ja Into tykkäs :) 



Ja Into kutsuu videon muodossa kaikki, keneltä tapaniajelu jäi välistä, matkaan mukaan ; 


Ja tie menee ... Missä ?

Toivottavasti viihdyitte matkassa mukana!

Torsten pääsi reippaitten, lihaksia avaavien maastolaukkojen jälkeen käymään kentällä. Poni oli hyvin miellyttävä ratsastaa, ja koko viisitoista minuuttia kestänyt treeni oli hyvä lopettaa pidemmän kaavan mukaiseen maastokävelyyn. Poni oli melko tyytyväinen, oli työ ja hauskuus balancessa ;)



Huomenna paluu arkeen, työt kutsuvat. Kyllä tässä on jo ihan tarpeeksi tullutkin nautittua sohvan pehmeydestä ;) Illan jatkoja!

13 kommenttia:

  1. Hyvää Tapsanpäivää teillekkin..nähtiin hieno Into teijän kanssa ajelulla tänään 51..llä ja vilkutettiin teille ohiajaessa ;) terkuin Sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Ihanaa Tapaninpäivää teille :))

      Poista
    2. Lapšet katto mun kanssa tota videoo ja sano äiti me nähtiin toi Into ku ajettiin ohi <3 oli hienosti kaula kaarella ;). ~Sonja

      Poista
    3. Mä vilkutan tässä ja nyt Sonjalle ja lapsosille, kun en kerran kärryiltä älynnyt sitä tehdä ;)

      Poista
    4. Oi, onpas he tarkkoja että tunnistivat!

      Tuo lapset ja itsesi joku päivä ajelulle! ;)

      Poista
    5. Kiitos Salla ;) meijän ipanat tarkkoja ja tullaan joskus mielellään moikkaamaan teitä ja mahdollisesti myös ajelulle :) hyvää tätä alkanutta vuotta Jilla,Salla & hepat ~ Sonja

      Poista
  2. Hui, reippaasti ohititte junankin! Nyt on itekin pakko päästä taas kärryajelulle... :)

    VastaaPoista
  3. Näissä leudoissa wanhan ajan mustissa jouluissa on kyllä puolensa ;) Ei tarvitse palella, ei kolata lunta. Ja ei ole edes erityisen mustaa kun kaikki on vihreää :) Aurinko saisi toki joskus vähän taivaanrannassa pilkottaa, mutta ehkä sitten ensi vuonna...

    Ja pääsee vaikka kärryttelemään läpi talven <3 Into on aivan loistava Hevonen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pari kuukautta ja sitten taas paistaa ;) Mutta just nyt lumettomuus ei haittaa tippaakaan ...!

      Poista
  4. Oi vitsi Into on kyllä täydellinen, niin ylpeen näköisenä hommissa! Onko Into ollut kauan sun? Oot varmasti sen jossain maininnutkin monta kertaa, mutta on mennyt ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Into on <3

      Meillä on yhteistä tietä takana jo aika pitkä matka - kesällä tulee kymmenen vuotta täyteen! Omissa nimissäni Into on ollut kahdeksan vuotta ? Aloitin siis aikanaa vuokraamaan Setää, sitten se siirtyi ylläpitoon ja lopulta kokonaan omiin nimiin :)

      Poista