keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulupäivä

Niin on joulu kääntynyt pikkuhiljaa paremmalle puolelle. On syöty aivan liikaa, rauhoituttu, pohdiskeltu elämän menoa, jaettu niitä lahjoja, joita kenenkään ei missään tapauksessa pitänyt ostaa. (Onneksi tuli aatonaattona juostua stockamannilla ratsastusvaatteet päällä hakemassa vanhemmille lahjat. Vuittonille en sentään kehdannut kuraisissa saappaissani astella, siellä sisko sai käydä ihan yksin ;)) Iso kiitos !


Ja tietysti, on jouluun kuuluneet myös hevoset. Aattona käytiin lyhkäisemmällä maastolenkillä - tänään ratsastettiin kotiin ! Ei voi muuta kuin ihmetellä mahdottoman hienoja poneja, jotka korvat hörössä mielettömällä käynnillä kulkee pitkin teitä, katsellen ihmisten pihoille ja ikkunoista sisälle :) Uteliaita poikia! Parasta oli kuitenkin käydä vanhempien pihalla - voi sitä riemua, kun Pätkis tajusi, että hepat ovat kerrankin tulleet hänen kotiin! Ja pojat jälleen ihmettelivät, tuijottivat ikkunoista sisälle, katselivat ohi käveleviä ihmisiä ja selkeästi, etenkin Torsten, imi kaiken näkemänsä itseensä. 

Oi, koristeltu kuusi!Tallille takaisin käveltiin osittain eri reittiä, ihanan satumetsän läpi, jossa usein Pätkiskin lenkkeilee. Soliseva joki ja silta olivat ehkä Torstin mielestä lenkin parasta antia, sillä se olisi voinut tuijottaa vettä lumoutuneena vaikka ja kuinka pitkään. Turvallisesti sillalta ;) 


Talliin päästyämme oli Torsten selkeästi väsynyt. Vaikka lenkki ei fyysisesti ollut rankka, taisi se ottaa henkisen kunnon päälle ;) Intoa puolestaan ei - sehän on kerran aikaisemmenkin käynyt samaisella pihalla! 

Tallissa piti oikein katsoa Torstenia tarkemmin, kun niin moni on ponin ulkomuotoa kehunut lähiaikoina. Että ihan kuin se olisi vähän laihtunut ;) Ja kyllä, onhan se!

Ponien joulukoristeet ja poneilla yllä vuoden paras loimiostos - Horse Comfortin 200 g fullneck sisätoppis Petralta, Hevosväylästä. Huipputarjouksesta ostetut loimet istuvat, mukautuvat, eivät kinnaa, ja pitävät lämpimänä!

Tallin koristusta :)

Onko teidän pyhät sujuneet hyvin? Toivottavasti. Ja toivottavasti jatkuvat, yhtä hyvinä. Nyt Breezeri auki, saunaan, ja leffailtaa viettämään :) Rauhallista Joulupäivän iltaa!

6 kommenttia:

 1. Torsten näyttää olevan oikein hyvässä kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa kyllä poni olemaan oikeissa mitoissa! :)

   Poista
 2. Lyhyt mutta tehokas maasto :)
  Kertakaikkiaan loistavat pojat tekivät hyvää peeärrää naapuristossa ! Ihailen poikien asennetta kaikkea uutta kohtaan, uteliaisuus on hyvä piire hevosessa <3

  Onneksi tietää että purkavat energiaa myös mönttäämällä tarhassa, niin liikutukset voivat välillä olla aivojumppa painotteisia.

  VastaaPoista
 3. Ihana maastolenkki on teillä ollut, ja Torsten on hienossa kunnossa! :)

  VastaaPoista