lauantai 21. joulukuuta 2013

21. luukku

Viime päivien aikatauluissa on ollut ilmaa. Pojilla oli keskiviikkona treffit meidän luottoellän Chrissen kanssa, kun vuorossa oli raspaus & rokotus. Kun päivästä ottaa pois kahden (tai no, yhden ja puolen) hevosen liikutukset rokotusloman takia, on aikaa todellakin enemmän käytössä :) 

Intolla alkaa selvästi näkyä jo ikä hampaista. Takahampaissa on hieman kariesta, mutta vielä ei onneksi ole syytä huoleen. Täytyy vain tarkkailla tilannetta, ja jatkaa puolen vuoden hammaslääkäritarkastuksilla. Tällä kerralla suulle ei tehty mitään, sillä Into oli osannut kuluttaa hampaitaan tasaisesti, eikä piikkejä ollut. Toisin oli Torstenin laita. Rauhoittava geeli ei ollut kerennyt vaikuttaa kuin vartin verran, kun Into olikin jo valmis ja poni tuli käsittelyyn. Normaalisti Domon pitäisi vaikuttaa tunnin verran, että Torsten on varmasti tarpeeksi pöhnäinen eläinlääkärin ja heidän neulojensa käsittelyä varten ;) Mutta täytyy sanoa, että raspaus meni tosi hienosti - ja omalla tavalla oli myös hienoa, että etenkin vasemmalta puolelta löytyi useita piikkejä ! Mä olen jo pidempään miettinyt piikkien mahdollisuutta, sillä vaikka oma käsi on aina suurin syy hevosen suun ja kielen pelaamiseen, on se lisääntynyt viime aikoina huomattavasti. Innolla jo odotan, mille poni tuntuu, kun pääsemme taas töihin.

Ponit ovat siis saaneet päivittäin vain pikaiset heit ja porkkanoita. Perjantai starttasi ala-asteen hulppean mahtavalla joulujuhlalla. Hieno lopetus syyslukukaudelle! 
ltapäivästä autoin vanhempia koristelemaan heidän upeaa joulukuustaan ja pääsin monen kuukauden tauon jälkeen kampaajan hellään käsittelyyn! Oli jo korkea aika, juurikasvu alkoi olla melkoinen, eikä purkalta tuntuva lettikään ole kovin miellyttävä ...

Ilta puolestaan oli kaupunki-ilta parhaasta päästä. Ensin ystävän kanssa elokuviin, ja sieltä drinkkibaarin kautta Aussibaariin, missä isommalla porukalla tanssittiin ja kilisteltiin pilkkuun asti. Drinkkibaarista löysin itselleni uuden suosikkin, Rasberry Delight-drinksun. Suosittelen kokeilemaan :) 

Erilaisten juomien sekoitus valitettavasti aiheutti aikamoisen hedarin lauantain kunniaksi, joten suunnittelemani viimeinen "shoppailukierros" jäi tältä päivältä tekemättä, kun tyyny oli hyvin ... No, huomenna uusi yritys! 

21. Luukku 


Nyt on aika rentoutua siskon kanssa. Mukillinen kaakaota tuunattuna karkkikepeillä ja vaahtokarkeilla luo kivaa fiilistä - ja täydellisyyttä hipovia, täyteläisiä ja samettisen pehmeitä makunautintoja :) Kyllä se joulu sieltä tulee, ilman turhaa stressiä ja puurtamistakin :)



Rentoa lauantai-illan jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti