lauantai 14. joulukuuta 2013

14. luukku

Eilinen bailabaila sekä useat triplapassoat ei aamun valjetessa todellakaan osoittautuneet hyväksi ideaksi... Ei silleen, että päätä olisi särkenyt, mutta aurinko oli paistanut jo aika pitkään yli puolen päivän ... Että niin meni päivän suunnitelmat melkolailla uusiksi. Onneksi valoisaan aikaan kerkesi - kun pikkasen piti kiirettä - heppailemaan :) Torstenin kanssa käytiin pellolla tekemässä kouluhommia. Itsellä on aina vaan niin vaikeaa, mutta poni on hyvä. Ja hänen arvonsa todellakin myös tietää sen ;) Into on opettanut sille hyvin, että itseään pitää arvostaa ... !




Helikopteri !! (Torsti ehkä lisää oman kopterin joululahjalistalleen ... ;)





Vaikka suunnitelmat muuttuikin, ja päivä on mennyt vain nukkuessa, syödessä ja heppaillessa, ei se kyllä tunnu ollenkaan huonolta vaihtoehdolta. Ilta jatkuu Holidaylla, ja huomenna virkeänä ja pirteänä suuntana on työmaa :) Leppoisaa lauantai-iltaa!

14. Luukku

Tämän päivän luukussa jatketaan siihen, mihin eilen jäätiin. Suomen Luciasta ja kulkueesta kiireellä otettuja kuvia; (blondi ajattelee niin, että kuvaaminen on nopeampaa, mikäli ei aina tarkenna kohteeseen ... ;)) 

Ihanat Koffin hevoset!




Tuomiokirkon portaat tyhjenivät Lucian lähdettyä liikkelle alle viidessä minuutissa!

Senaatintorilla vietettiin samaan aikaan Tuomaan markkinoita.








Aleksin valot ovat niin tunnelmalliset :)

Ei kyllä Torsten ihan näin rennosti ottaisi ...


Nymanin Make ja Koffin hevoset olivat kulkueessa mukana.


Kaunis Lucia !

6 kommenttia:

  1. Jilla, se on kuu eikä aurinko mikä ratsastuskuvissasi taivaalla möllöttää, eli se siitä valoisan aikaan liikkeellä olemisesta ;)

    Lusse kuvia katsoessa on pakko todeta että on meillä kaunis pääkaupunki !

    VastaaPoista
  2. Onpas kivoja noi peltokuvat! Noitahan voisi vaikka käyttää joskus mallikuva-apuina piirtäessä/maalatessa, ellet pistä kovasti pahaksesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, toki niitä saa käyttää! Sehän olisi suuri kunnia :)) Ja ehdottomasti olisi kiva nähdä valmiita töitä, mikäli kuvat malliksi joskus päätyvät ;)

      Poista
  3. Torsten on hei (taas!) tosi paljon ryhdikkäämmäksi ainakin kuvien perusteella :) Se on niin jyhkeä suokki, että varmaan hakee tosi pitkään vielä omaa kroppaansa (onko hevosella kroppa? no kai sillä on) ja sitä, miten se liikkuu.

    Oi kun tunnelmallisia valoja kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta tuntuu, etten saa sitä ollenkaan ryhtiin, kun poni joutuu niin paljon hakemaan pohjaa ...

      Kyllä Torsten jo melko hyvin tuntee kroppansa (kyllä se kuulostaa ihan oikealta sanalta :D ), se on vaan ratsastaja joka ei ihan vielä tiedä, mistä nappuloista mikäkin homma toimii ... ;))

      Poista