tiistai 10. joulukuuta 2013

10. luukku

10. Luukku

Kirkkonummen markkinoilta oli pakko napata mukaan näin kauniita cupcakeja!

Joulun ilot tuo mukanaan lisäkilot, vai miten se menee ... Ei siinä, että kaupan suklaat riittäisi, vaan joulun alla tulee leivottuakin vaikka ja mitä. Lehdet ja leivonta blogit täyttyvät toinen toistaan ihanimmilla, mausteisilla herkuilla, ja pakko aina jotain on kokeilla! Täällä herkuteltiin viikko sitten vanhempien luona brunssilla suolaisten herkkujen lisäksi maustekakulla ja juustokakulla :)

Tänään ajattelin pitkästä aikaa leipoa porkkanaleivoksia. Kotiin kun suuntasin jo neljän jälkeen (!) - läpimärkänä. Käytiin poikien kanssa testaamassa uusia kenkiä ja tilsakumeja kivalla maastolla, mutta niin sanottu lumisade kasteli kyllä kaiken. Ponnyt jäivät tyytyväisinä talliin rouskuttelemaan heinää lenkin jälkeen :) Itse puolestani seisoin puolitoista tuntia kivassa räntäsateessa meidän terassilla, ilman takkia... Kyllä niitä avaimia kannattaisi pitää mukana ;)) Nyt saunaan sulattelemaan syväjäätynyttä kroppaa! Ja sitten niitä leivoksia leipomaan - mitä te leivotte joulun alla tai joulupöytään?

6 kommenttia:

 1. Leipomukset jää leipomatta ennen joulua ja aina muutenkin, nämä on näitä ponin omistamisen "hyviä" puolia, ei voi heittätyä mässäilemään edes näin ennen joulua, ettei hetken päästä huomaa ponimuksen lyhistyvän omistajansa painosta... :D

  Taatelikakkua käyn kyllä silloin tällöin maistelemassa isovanhemmilla, kun sitä kerrankin on tarjolla näin joulun alla, se on niin suurinta herkkua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä olisi Torsten onnellinen tuollaisesta omistajasta :D Reppana vaan joutuu kantamaan normaalin painon lisäksi mammamn kaikki joulukilot... ;)

   Poista
 2. Voi sua.Voin vain kuvitella miten kylmä sulla on ollut ! Itsekin olin maaston jälkeen läpimärkä ja jos olisi pitänyt pari tuntia extraa heilua pihalla siinä varustuksessa niin vilu olisi iskenyt.
  Olisit soittanut. Ollaan sitä turhemmankin vuoksi ajeltu ees ja taas. Toivottavasti et tule kipeäksi !


  Mitä tulee joululeivontaan niin kaikki käy, mutta kohtuudella. Jouluähky iskee tässäkin lajissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuttunut yhtään räkäisemmäksi kuin ennen mun takitonta ulkoilua :))

   Poista
 3. Täällä on leivottu vasta pipareita ja torttuja luumuhillon kera :P

  VastaaPoista