sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Polvet kiinni

Torstenin kanssa on hoppaloikat jääneet kisakaudella vähän vähemmälle, mutta nyt treenikaudella on onneksi taas järkevästi aikaa harjoittaa tätä uhkarohkeaa lajia!

Pituushyppääjä

Tauon jälkeen aloitimme ihan pienistä esteistä, etenkin, kun viimeisimmissä hyppelyissä ponilla ei ollut sitten minkäänlaista eteenpäin pyrkimystä ja kieltoja sateli.

Sitä ongelmaa ei onneksi tällä kertaa ollut. Poni kyllä kielsi kahdesti, mutta molemmat oli selkeästi ratsastajan herpaantuneen keskittymisen syytä. Muuten imua löytyi! Ponnistuspaikat nyt oli vähän niin ja näin, mutta pääasia, että päästiin hyvällä sykkeellä yli esteiden :) 

Onnistumiseen auttoi myös suuresti Ruuhkavuosiratsastajan kirjoitus esteistunnasta. "Polvet kiinni satulaan". Siis ainahan on sanottu, että älä purista polvilla?! :D No, selkeästi mulla on ollut käytössäni vain kaksi vaihtoehtoa; puristaminen tai täysin irti oleva polvi. Kun vihdoin koin Ahaa-elämyksen siitä, että pidän polvet kiinni satulassa, eli muodostan Torstenille kujan, mistä sen on mentävä, oli kaikki niin paljon helpompaa. Iso Kiitos Ruuhkavuosiratsastajalle loistavasta vinkistä :) Näihin kuviin ja tunnelmiin, lämmintä alkavaa viikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. ihana Torsten, oikeaa hyppäämisen iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hauskaa, poni oli ihan liekeissä! :)

   Poista
 2. OIjoi, kiitos. Välitän Cajukselle terveisiä! :)

  VastaaPoista
 3. Jotain oli oikeasti loikkatreeneissänne muuttunut, sillä mua ei pelottanut yhtään teidän menonne seuraaminen ;)

  VastaaPoista