tiistai 3. syyskuuta 2013

Hyvä päivä

EDIT; Iltaisin pitäisi pysytellä poissa sohvalta ... Jää lisäämättä kuvat ja painamatta Julkaise-nappia, kun tyyny on niin hyvin (myös aamuisin, hohhoijaa!) ... Kuvia tulee myöhemmin :)) 


Mediassa on tänään ollut kaksi suurta uutista; iloinen vauvauutinen Ruotsista ja suomalaisille surullinen uutinen Nokia "kultalapsen" myynnistä. Kuka vetää pisimmän korren? No jenkit tietysti ! Onnittelut jenkeille siis vauvasta ja mahtavista puhelimista ;)

Päivän oman onnenhetken minulle antoivat Into ja Torsten. Viikon sisään muutama heikompi ratsastusesitys on vetänyt mielen pohjamutiin, mutta tänään hommat sujuivat. Joskus on helppo hymyillä ! Torstenin ratsastin eilen läpi, pitkälle miettien edellisen päivän Kyran neuvoja. On se vaan uskomatonta, miten paljon pelkällä katselemisella pystyy oppimaan - se, miten kauan asiat päässä pysyvät, jää nähtäväksi ;) Tänään minulla oli kuitenkin kevyt, kuuliainen, suorempia ja ryhdikkäämpi hevonen kuin muutamaan päivään, ja se oli kiva uutinen. Etenkin, kun itsellä oli vähän väsynyt olo jo kiivetessäni ponin selkään. Viimeistä viikkoa näissä työtehtävissä vietetään, ja se on henkisesti paljon rankempaa, kuin olisin uskonutkaan. 

Into pääsi kahden päivän vapaan jälkeen töihin. Tein pitkän alkuveryttelyn käynnissä, sillä Setä tuntui alkuun melko jäykältä. Rauhallisilla taivutteluilla Setä kuitenkin vertyi, ja ravissa kaikki toimi paremmin kuin hyvin! Vauhtia oli välillä jopa muutaman asteen liikaa ;) Laukka ei myöskään ollut hullummasta päästä, vaikka siinä huomasi parhaiten muutaman päivän ratsastamattomuuden. 

Joten, tänään, ysin aikaan illalla, tallilta lähti onnellinen ratsastaja, samalla kun talliin jäi tyytyväiset hevoset rouskuttelemaan iltapalaa. Ja äidille täytyy antaa myös pointsit erittäin tasaisesta kotimatkasta. Hän ajeli tyytyväisenä vajaan kolmenkymmenen kilometrin matkan pepsi-pullo nojailemassa karjapuskuriin :D

2 kommenttia:

  1. Hei! Hoksasinpas kerrankin sanoa että KIITOS blogista!:) Tulen aina kauhean hyvälle tuulelle tätä lukiessani.

    VastaaPoista