lauantai 6. lokakuuta 2012

Kauden viimeiset


Eilisen kenraalin perusteella tämän päivän kisat olisi pitänyt olla menestys. Vaan toisin kävi, ne oli milteinpä menetys ;)

Nyt kahtena päivänä T on jäänyt pahasti pohkeen taakse, eikä siihen auta oikein mikään. Ohjalla ei saa tehdä mitään, ja etenkin vasempaan ohjaan on aika kovasti kiinni. Raspaus + rokotus on tilattu, joten toivotaan että sieltä suusta jtn löytyisi, niin helpottuisi se ongelma.
Pitäisi varmaan ottaa ihan babykannukset käyttöön, T inhoaa kannuksia. Ja mun normikannukset ei todellakaan ole pahat; pallopäiset, keskipituiset. Jäkittää vaan niitä vastaan.

Laukkaa en saanut kertaakaan pyörimään, ja lopulta radalla se jälleen tippui kerran raviin. Rata muutenkin oli ehkä huonoin ratsastamani B-rata ikinä, kiemurtelua, sladia, hidasta, juoksevaa... Prosenttien keskiarvo oli 56; toiselta 54 ja toiselta 59. 54 % oli paljon lähempänä totuutta! Muuten T käyttäytyi hyvin ja sää oli tuulta lukuunottamatta mitä mahtavin.
Ihana tammikuja!

Poni ja ponin ihku tyttöystävä
(joka ei ole samaa mieltä asiasta ;))
Tulva
Tallilla poni pääsi takaisin tarhaan, ja käytyämme Teboililla syömässä, pääsi Into vihdoin klippaukseen. Siitä tuli kuin Seepra :D Mutta varmasti kivempi olo silläkin! Vedin koko ponin, paitsi pään ja jalat. Sitten se pääsi kevyeen liikutukseen. Kentällä pitkät käyntitreenit, puomeja, isompaa askelta sekä sulkutaivutuksia. Maneesissa sitten ravit ja laukat. Into on ollut aivan super hyvä ratsastaa muutaman viikon, mutta tänään tänään ei Intoa ehkä huvittanut ;)
Molemmat pojat jäivät sitten sisälle, kello kun läheni seitsämää... Mukava 10 h tallipäivä taas takana!

Meillä oli illaksi suuret suunnitelmat, jotka meivät ihan penkin alle, kun olo on tooosi väsynyt. Päätettiin sitten vaan katsoa Pirates of caribeania sekä tehdä mokkapaloja. Vitsi niistä tuli hyviä, nam! Huomenna hetkeksi töihin ja illalla tallille. Rentoa lauantaita teille!



2 kommenttia:

  1. Hieno hopeahipiäinen Into.
    Nyt sen on jälleen kevyempi liikkua, kun mammutin turkki ei hiosta niskassa. Ja nopeampi kuivua liikutusten jälkeen...

    Alamäki,ylämäki.
    Torstenin parit viime radat on joo mennyt vähän alavireessä,mutta kannattaa ajatella kokonaisuutta,sulla on ehjä (ja muutaman ruusukkeenkin tuonut :) ) kisakausi takana ponilla jolle annattiin reilu puoli vuotta sitten Hyvinkäällä tuomioksi hermojen katkaisu tai kuoppa.
    Palaa hetkeksi niihin murskaaviin tunnelmiin ja sen jälkeen mieti onko yksi 56 prossaa masentavaa vai ei ;)

    VastaaPoista
  2. Nyökyttelen tarmokkaasti Sallan viisaille sanoille. Juuri näin.
    Hienosti teillä menee.

    VastaaPoista