sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Hubertus

Into eilen, piti ottaa kentällä vähän apuja läpi
kun oli niin mahdoton villikko ;)
Pikapostaus hienosta päivästä, joka alkoi aamulla hyvin viileissä tunnelmissa! Mittari näytti nollaa koko matkan tallille, ja kaikkialla oli aika jäistä. Hrr.... No, matka kuitenkin kohti Gårdskullaa, josta lähdimme 10 ratsukon ja yhden kärryhevosen kanssa Hubertus ratsastukselle. Hevosen selässä oltiin vajaa 4,5 h ja kilsoja kertyi varmaan päälle 20 :)
Torsten oli niiiiin HIENO! Aivan huippu! Vain torvi aiheutti ongelmaa, kun ponin piti kovasti heilutella päätään, ihan kuin vettä olisi mennyt sen korviin. Reppana :D Ja vähän sen oli vaikea ravata muiden takana, mutta sai onneksi välillä vetääkin letkaa. Ja päästiin ekaa kertaa, sekä minä että poni hyppäämään maastoesteitä! Korkeutta hurjilla esteillä on ehkä 50 cm, mutta kivaa se oli! Hetken emmin, olisinko kiertänyt esteet vai en, mutta sitten kerättiin rohkeutta (minä siis ;)) ja hypättiin. Ensin tultiin ravissa, mutta loput, n. seitsämän, hallitussa ja hienossa laukassa! :)
Maastoilu huipentui takaisin Gårdskullan pihalla kun kohotettiin malja hevosten selässä hienolle ratsastukselle :)


Tämä joukon vetäjällä ollut torvi aiheutti Torstenin päässä jotain inhottavaa...


Skool!
Meidän tallin poppoo :)

Maisemat oli mielettömiä!
Mamman hieno poni <3
 Alkuillasta tein taas (!) hyvää ruokaa ja sitten lähdinkin treffeille Lintsin valokarnevaaleihin, voi vitsi, sielläkin oli niin kaunista! Sääli ettei oikea kamera ollut mukana, mutta noin muuten, voiko sunnuntailta enempää toivoa? Hieno viikonloppu takana, toivottavasti yhtä hieno viikko edessä, niin täällä kuin kaikilla muillakin!

6 kommenttia:

  1. Ah täällähän se lukeekin :-) Laskin että hevosia olisi ollut vain 9? Itseasiassa tuosta meidän tallista otetusta kuvasta näkyy, jos osaa katsoa, kuinka seisomme tallinomistajien kanssa heinälatoon vievällä sillalla katsomassa kulkuetta :-D

    VastaaPoista
  2. Hieno heppailu viikonloppu ! Kymmenen pistettä viikonlopun annista omille polleille. Myös kuumakalle Intolle.

    Ihanat Hubertuksen MONItoimihevoset !(kymmenen upeaa ratsukkoa palasi maastosta kohottamaan maljaa,kiersiköhän joku Karinin tallin?)
    Ja mitä maisemia ! Niiiin kaunista !

    Mun oli pakko tsuumailla Karinin mainitsemaa kuvaa ja tottatosiaan ! Siellähän te seisotte, ihan tunnistettavasti ;) Hienossa paikassa teidän talli. Kertakaikkiaan upea.

    Tuo Jillan mainitsema ja Torstenin raivostumaan (?sil on absoluttinen sävelkorva ;) ) saanut metsästystorvi pisti muuten vauhtia paitsi hevosiin,myös lähellä laiduntaneeseen nautalaumaan :)

    VastaaPoista
  3. Oih, olipa hienot maisemat, hieno sää ja tyylikäs ratsuseurue!
    Ketunhäntää ette tainneet jahdata?

    Ihania hevosharrastuksen perinteitä, hienoa kun pidätte niitä yllä.

    VastaaPoista
  4. Joo, ihan en osaa laskea ;)

    Mutta kyllä oli hieno kokemus! (jossa ei onneksi jahdattu ketunhäntää ;))

    VastaaPoista
  5. Voi kun ihana perinne!! :) Pääseekö myös ulkopuoliset mukaan? Miten? :)

    team--crazy.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. No oli kyllä aivan loistava reissu, vaikkei meillä mikään perinne vielä olekkaan... Mutta tulee olemaan! Sipro järjestää tämän Hubertus ratsastuksen joka vuosi, ensi vuonna vaan sinne yhteyttä hyvissä ajoin niin varmasti pääsee mukaan :)

    VastaaPoista