keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Keskellä viikkoa

treeniä ja huippujuttuja
 
 
Irtokengät selätetty ja poni palautettu takaisin töiden pariin - eilen maastolaukoilla ja tänään priimakentällä lennokkain askelin hieman isompaa liikettä treenaten. Täytyy myöntää, että vaikka en ole analyyttisten ja tarkkojen treenikertomusten kirjoittamisen ystävä, eipä sitä pysty kiistämään miten hyvää oman tekemisen tarkastelu tekee. Esimerkiksi kirjoittaessani viimeksi siitä, etten tee juurikaan lisäyksiä - joo, siis koko talvena ei ole tullut niitä ratsastettua - jouduin vähän pyörittelemään silmiä itselleni, ja niinpä tänään ratsastuksessa teimme sekä laukassa että ravissa hieman keskiaskellajeja (tai ainakin jotain sinne päin.) Toisaalta Torstenin irtokenkien suomat ratsastusvapaat ovat olleet tähän hetkeen jopa positiivinen asia, sillä olen katsonut enemmän ratsastusvideoita kuin pitkään aikaan - niin omia kuin muiden, tasapainossa Valegroa ja suomenhevosia. Netti on ihana asia. Inspiraatiota on tarjolla juuri silloin kun sitä itse tarvitsee.
 
Joka tapauksessa, pelkkää ponia ei ollut tarkoitus hehkuttaa vaikka se kokonaisen postauksen aiheesta ansaitsisikin. Mainitsinko nimittäin jo superin kentän? Tai leskenlehdet kentän laidalla? Pannaripalan mansikoilla ja kermavaahdolla? Tai sen, että mut vähän niin kuin huijattiin eilen yläasteelle töihin? (en ole aiemmin suostunut tekemään muita kuin ala-asteen sijaisuuksia ja sellainen mulle eiliseksikin okeasti luvattiin... No ihan ei mennyt niin, mutta selvittiin kunnialla ja olihan se tavallaan aivan superhauskaa nähdä vanhoja oppilaita - niitä, joiden kanssa olen työskennellyt toiselta luokalta alkaen ja jotka nyt olivat ysillä. I'm like Super old.) Tänään pistin vielä paremmaksi vetäessäni kasi- ja ysiluokkalaisten kielikylpyä. Puhuimme suomea ja nauroimme paljon.
 
Ja toisinaan kun täällä on kyselty siskoni kuulumisia, täytyy häntäkin vähän hehkuttaa (ei liikaa! ;)) - kuinka moni 23 vuotias avaa oman kauneushoitolan Tehtaankadulle? Systeri kirjoitteli Fitfashionin alle viimeisen blogipostauksensa, sieltä voi käydä kurkkimassa kuvia ihanasta tilasta ja muista jutuista :)
 
Ja kun kevätkin tulee, niin voisiko oikeastaan paremmalle arki maistua.






 
 
 
Ei siellä vaan voinut olla hymyilemättä! Kuvista huolimatta me muuten mentiin myös oikeaan kierrokseen. Kuvaaja väitti, että mentiin kokonaiset kaksi kierrosta oikealle - uskallan olla asiasta eri mieltä vaikkei todistusaineistoa olekaan.





 
Siinä, matkalla oikeaan kierrokseen!
 



 
Ihanaa loppuviikkoa sinulle ♥

20 kommenttia:

  1. ihanan paljon kuvia ja muutenkin aivan ihana postaus. Hyvää loppuviikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Kivaa luettavaa ja katseltavaa, ootte niin hyvä pari. Mukavaa loppuviikkoa teillekin.

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä teidän meno hyvältä! :-)

    VastaaPoista
  4. Miten voi kenttä olla noin hyvässä kunnossa tällaisen talven jälkeen?!
    Hyvän näköistä on teidän meno ja kiinnitin huomiota miten leveä Torsten on edestä. Kunnon rintalihakset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, käsikolalla ja lanalla saa ihmeitä aikaan ;) On se ollut tosi hyvässä kunnossa läpi talven, mutta nyt on kokonaan sula - toivottavasti seuraavan kerran jäätyykin vasta ihan loppuvuodesta ;)

      Ja kiitos - Torstenin rintafileet on kyllä makeet, ja ne on oikeasti niin pehmeät ettei ole tosikaan :D

      Poista
  5. Ihanaa kun sä hymyilet ja naurat ratsastuskuvissa, tulee katsojalle hyvä fiilis. Torsten on komea <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, toisinaan ratsastus voi olla ihan kivaakin ;) Torsten kiittää!

      Poista
  6. Näyttääpä Torsten kivalta! Pelastit muuten ainakin mun pitkän koulupäivän, ihan kiva ylläri oli törmätä luokkaan kävellessä suhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, hihii, hyvä niin :D Ja Torsten kiittää!! :)

      Poista
  7. Tosi kivoja kuvia ja kenttä näyttää tosi hyvältä, mitä siinä on pohjana? :)

    VastaaPoista
  8. Ihana kevät! Hienoja olette :)
    Olispa kiva yllätys joskus kävellä luokkaan ja huomata sinut siellä, ehkä vielä ;)
    Ps. Tiedätkö milloin "erikoispostaukset" sivu tulee käyttöön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kuka tietää - tosin vähän tulee kiire, ei ole enää kauaa koulua jäljellä !

      Öööh, ihan pian se on tulossa... :D *punastuu* :D

      Poista
  9. Siis minkäikäisenä olet niitä kakkosluokkalaisia opettanut...? :D 16-vuotiaana? Ei ymmärrä...
    Terv. Mummo -75

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eiks se niin mee että se minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa... ;) Mut siis joo, 17 vuotias olin silloin, mutta avustajan töissä. Alle 18 vuotias ei saa olla vastuussa eli siis opettajan hommissa :) i

      Poista
  10. Kauhee pettymys, odotin että olisit ollut messuilla, olisin sinut halunnut tavata, mutta et ole playssonin standillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh :( Itsekin olisin halunnut olla messuilla, harmittaa niin paljon etten eilisiä suokkeja nähnyt - onneksi tämän aamupäivän Markon klinikan pystyi katsomaan netistä, hevoset.comista live-lähetyksenä. Valitettavasti työt velvoittavat tämän viikonlopun pysymään Espoossa. Olisi ollut kiva tavata!

      Poista