maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kakkua kakkua

 Pääsiäismaanantaina
 
 
Pääsiäinen on kulunut töissä ja keittiössä. En nyt varsinaisesti ajatellut viime postauksesta huolimatta vaihtaa alaa leipuriksi, mutta pakon sanelemana oli kakku leivottavana - ihan seisovalta hevoselta onnistuin tippumaan ;) Painovoima teki tehtävänsä kun kurkotin toppaliiviä aidalta ja Torsten otti yhden käyntiaskeleen sivulle. Niin voi joskus käydä :D Sääli että ratsastuksen kuvaaminen oli loppunut noin puoli minuuttia ennen laskeutumistani, siinä olisi ollut treenipostaukseenkin vähän huumoria!
 


Ratsastaminenkin on jäänyt, Torsten halusi pääsiäislomaa ja heitti kengän menemään maastolaukoilla edellisenä päivänä. Kaksi irtokenkää viikossa on jo aika hyvin - tälle päivälle sovittu valmennus siirrettiin loppuviikkoon, ja kun yksi kerta jäi välistä pois, niin varasin suoraan tuplatunnit peräkkäisille päiville. Kisakuume kasvaa... (Sitä voi onneksi lieventää katsomalla viime kauden ratavideoita ;))

 



 
Ja hyvä niin, sillä mun leipomistaidot ovat pettäneet pahemman kerran. Eilen illalla hieman ennen puoltayötä sain todeta, että tee se itse ympyrävuoka ei ollut hyvä idea ja koko kakku lensi biojätteeseen sen ollessa samaan aikaan aivan raaka ja täydellisen kypsä. Aamulla ajattelin tekeväni sitten vain helpon piirakan valmistaikinasta, mutta ilmeisesti myös sen pilaaminen on mahdollista.
 
Pieni tuumaustauko ponien luona, ja uutta yritystä kehiin - vihdoin kakusta tuli syömäkelpoista :D Että jatketaan vaan niiden ridajuttujen parissa... Kuvien kakun ohje on täältä (tein puolikkaalla ohjeella kun en enää uskaltanut laittaa niin paljon raaka-aineita hukkaan ;)) ja sitä voin lämpimästi suositella, sillä tähän pystyy kuka vain, jopa tällainen pääsiäiskäsi ;)
 

 Tässä kohtaa oli vielä epäselvää, tarjoilenko tippumiskakkuna ihmisillekin vain Brunoja ;)
 
Nyt kaupunkiin, ihanaa pääsiäismaanantain iltaa sinulle! ♥

10 kommenttia:

  1. Herkulliset kuvat ja video. Hyvänmielen postaus, aivan ihanat hepat ja sinä.

    VastaaPoista
  2. Herkkuja, herkkuja. Kauniita kuvia. Pakko ihailla tuota ylimahtavaa tarhaa. Kuinka suuri se on ja mikä pohja siinä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja tuo tarha, se vaan on niin mahtava. En tiedä tarkkoja mittoja, mutta ehkä se on joku puolen hehtaarin tarha? Etualalla on haketta ja muuten soraa. Hakkeelta syövät heinät niin ei mene hiekkaa siitä vatsaan :)

      Poista
    2. Siivotaanko teillä tarhat tallin puolesta, kun ovat noin isot?

      Poista
    3. Kyllä siivotaan, joka päivä ympäri vuoden.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Haha no mutta sitten vain leipomaan - meillä kakkua ei ole enää jäljellä ;D

      Poista
  4. Eikös se jotenkin niin mene, että kolmas kerta toden sanoo ;) Herkullisen näköinen leivos, kannatti tehdä vielä sen kolmannen kerran !

    VastaaPoista