sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lucianpäivänä

Kolmas adventti
 
Vuoden 2015 Jillan blogin virallinen Lucia sekä tähtipoika. (c) Laura Heinonen
 
Lucianpäivä on ihana. Valoa pimeyteen! Kuka sopisikaan paremmin omaksi Luciakseni, kuin Torsten, joka tuo elämääni niin valoa, rakkautta kuin onneakin, joka päivä. Niinäkin päivinä kun se on enemmän Lucifer kuin Lucia ;) Joskus onnellisuuteen tarvitaan jotain muutakin - ehkä pitäisi olla itse itsensä Lucia. Antaa mahdollisuus omalle onnellisuudelle, olla itse oman elämän valo. Tai edes otsalamppu ;)
 
Eilen oli yksi joulukuun kohokohdista, Playsson.netin järjestämä Blogiexpo. Tapahtuma sujui hyvin, koko Playssonin tiimi oli tehnyt suuren työn tapahtuman eteen. Juontamisesta suoriuduttiin aika pitkälle suunnitelmien mukaan, jännityksestä huolimatta. Kunnon gaalatunnelman takaamiseksi kenellekään ei kerrottu voittajia etukäteen, ja oli sanoin kuvailemattoman hienoa jakaa ensin palkintoja upeille blogeille, ja sen jälkeen kävellä lavalle kahdesti, hakemaan sekä Hyvän mielen blogi-palkinto että yleisön suosikki pysti. Aivan käsittämätöntä. Toisen palkinnon kohdalla vaadittiin jo puhetta, mutten tärisemisestäni johtuen kyennyt sanomaan juuri mitään järkevää. Kiitänkin tässä teitä kaikki lukijoita siitä miten paljon te tuotte tänne blogiin. Hyvää mieltä, tunnelmaa, uusia ideoita ja huumoria. Kiitos tuhannesti teille <3
Tämä blogi ei olisi mitään ilman teitä. Toivottavasti pystyn tarjoamaan teille ripauksen iloa ja valoa jatkossakin - te olette tarjonneet sitä minulle jo pitkään. Kiitos!
 
Ja kiitos äidilleni, joka saa minut ja Torstenin näyttämään kameran edessä parhaalta mahdolliselta, ja kiitos Torstenille, joka suostuu kanssani hassuihin kuvauksiin, ja kiitos Intolle, kaikesta.


22 kommenttia:

 1. Vaikka eilen jäi puhe saamatta peräti kahdesti, käy se näin kirjallisessa muodossa jälkeenpäinkin. Kiitos itsellesi kauniista sanoista "kiitos-puheessasi" ja iloisesta esiintymisestäsi Blogiexpossa: nauru ja hyvä mieli tarttuu tehokkaasti :)

  VastaaPoista
 2. Niiin kaunista tekstiä, niin kaunista <3

  VastaaPoista
 3. Taas aivan mahtava piirustus!
  Ansaitusti sait hakea palkintoja lavalta, kahdestikkin!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirros on kyllä mahtava! Ja kiitos, oli se todella hienoa :)

   Poista
 4. Ihana Lucia tunnelmakuva, teillä osataan. Olen miettinyt teettää itselle jonkun maalauksen, teillä mallit on tosi aidon oloisia!
  Onnea jättimenestyksestä blogigaalassa. Paras blogi palkittiin kahdesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi Lauraa maalauksen tekijäksi, käy tsekkaamassa hänen Facebook-sivuilta lisää kuvia, linkki löytyy kuvan alta!

   Ja kiitos, kiitos paljon! Mahtava fiilis.

   Poista
 5. Upea piirros!
  Ja suuret onnittelut menestyksestä, kansa selkeästi tietää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, niin varmaan sitten :DD Haha, ei sentään mutta olen kyllä otettu tästä kaikesta :)

   Poista
 6. Ihana piirros! Ja suuret onnittelut menestyksestä! :)

  VastaaPoista
 7. Upea piirustus taas!
  Suuret onnittelut Jilla, oot todellakin ansainnu ne palkinnot!

  VastaaPoista
 8. Olet palkintosi todellakin ansainnut! Olit ihana eilen lavalla! :)

  VastaaPoista
 9. Onnea palkinnoista! Sä todellakin ansaitsit ne :)

  VastaaPoista
 10. Lämpimät onnittelut oikeaan osoitteeseen osuneista palkinnoista. Olisin äänestänyt blogiasi kaikissa sarjoissa jos se vain olisi ollut mahdollista.
  Jatka samaan tahtiin!

  VastaaPoista
 11. Vau,upea piirustus! Onnea ansaituista palkinnoista blogigaalassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura on niin mahtava piirtäjä! Ja kiitos kaunis, on se vaan käsittämätön fiilis saada tällainen palkinto teiltä lukijoilta - kiitos kun äänestitte! :)

   Poista