keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Get a life!

I don't need you anymore!
 

  
Mulla on oma elämä ja omat kaverit, koita säkin täyttää päiväs muulla kuin mun paapomisella! ;)
 
Ja niinpä tämä tyttö totteli ja varasi ystävän kanssa lentoliput maaliskuun aurinkoon Dubaihin, heti sen jälkeen, kun oli käynyt tervehtimässä poniaan toista kertaa tämän päivän aikana. Iloista ja hyväntuulista, hiukan väsynyttä ponia jolla on varmasti hurjasti kerrottavaa ihanalle Tolbertille olympiareissustaan :)

14 kommenttia:

 1. Oiiijjj ihanaa poni muuttanut kotiin <3! Olet lomasi ansainnut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, aivan huippuihanaa <3<3 Ja kiitos, enää 69 päivää jäljellä lomaan!! :D

   Poista
 2. Borta bra men hemma bäst. Niin se vaan on.
  Ja matkailu avartaa.
  Mitähän muita kliseitä tähän listaisi. Jos vaikka sen että ihanat ponipäivät ovat täällä taas ja Tolbert on sydäntenmurskaaja aina vaan <3

  VastaaPoista
 3. Uuuu, oikein ihanaa matkaa lämpöön siulle!! :) Huomaan että teillä on bucaksen fullneck loimi, sopiiko tuo kaulaosa hyvin suokillekin? Näyttävät niissä mainoskuvissa niin kovin kaposilta aina, mietin jos Torstenille menee ni menisköhän Hemulillekin... :) -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tää on ollut hyvä toppaloimi mutta tämä on vanhaa mallia, eikä siitäkään se ylin kaulakappaleen kiinnitys ole mennyt kiinni (tosin Torstenillahan loppuu kaula kesken, että ei sitä ole tarvinnutkaan :D) mutta nyt kun bucas on muuttanut kaikkien loimien kaulakappaleiden kiinnitystsydeemiä, ei ne mahdu Torstenille... Sääli, koska muuten loimet on kivoja, mutta eipä sellaisella loimella tee mitään missä kaulakpl ei mene kiinni... Horse Wearin Amigot on sellaisia, mitä voin lämpimästi suositella! :)

   Poista
 4. Voi miten ihania kuvia ja mikä onnellinen polle.:) Niinhän se on, että ei ne meitä hirveästi tarvitse kun asiat ovat arjessa hepoilla hyvin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, kyllä elämä on helppoa kun arki sujuu ponille parhaalla mahdollisella tavalla. Jää aikaa sitten tehdä muutakin kuin hengailla ponin seurassa :)

   Poista
 5. Kannat kattoon. Party time tuumii Torsten kun saa kaverin kanssa irrotella. Ei varmaan helppo päätös, mutta oikea jos hepalta kysytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä helppo päätös, se neljä kuukautta sitten tehty tallipaikan vaihtamispäätös ei ollut. No, nyt tiedän, että olen aivan liian laiska hevosenomistaja muuhun kuin kokopäivätarhaukseen hyvällä pohjalla ja kaverin kanssa. Katsotaan miten meidän treenien käy, koska peilejä tulee kyllä ikävä... Paitsi Torstenilla ;)

   Poista
 6. Mukavaa matkaa sinne :) Me tultiin just eilen Dubaista.

  VastaaPoista