perjantai 11. joulukuuta 2015

All I want for christmas ...

yhden pysähdyksen taktiikalla


Viime vuonna en saanut aikaiseksi kirjoittaa pukille toivomuslistaa - ja niin siinä sitten kävi, että sitä saa mitä tilaa ja minä en saanut mitään! Tätä meneillään olevaa maneesijaksoa en ainakaan muista tilanneeni ;)

Tänä vuonna teen asiat hyvin helpoksi joulupukille ja tontulle nimeltä Jilla, ja  kirjoitan toivelistan jonka voi hoitaa yhden pysähdyksen taktiikalla paikkaan, jossa on parkkitilaa vaikka koko porovaljakolle. (Ja autonkin saa ihan oven eteen.)
Espoossa, Vermossa sijaitseva Veljekset Wahlstenin myymälä on täyden palvelun hevostarvikeliike. Me ratsutkin käymme siellä mielellään asioimassa, se ei ole ollenkaan pelkkien ravipellejen kohtaamispaikka! Ja putiikin hengetär Petra, sillä on useimmiten hyviä ajatuksia siitä mitä suomipoika haluaa, onhan hänellä itselläänkin suomioreja yksi jos toinenkin - tunnetuin oreista moninkertainen kouluratsastuksen kultamitalisti Corleone, joten näkemystä riittää siitä, mikä meille tosihevosille käy.

Pidemmittä puheitta; Dear Santa,

Tätä olen himoinnut jo pidempään, W-Profilen käsityönä tehty, ihanan pehmeä nahkariimu, jonka kaunis konjakin sävy sopisi hillittömän hyvin päivittyneelle iholleni kävellessäni tallista laitumelle. Sen suurempia kesäreissusuunnitelmia ei ole vielä sovittuna, että ehkä Pukilla on tähän lahjaan lisätä joku kiva reissukohde? (Ei aina sitä samaa Ypäjää, Karibia kuulostaisi paremmalta!)

Ainoat ruiskeet mitä tämä tosimies kestää, on nämä herkkuruiskeet jotka antavat puhtia punttiin. Lakunamit ovat myös ympärivuoden kovaa kamaa! Hokkikenkiä toivoisin tulevaan tarpeeseen, sillä tammikuussa kuulemma liukastellaan...

Tämä lahja menee Jillalle, jolla usein päätä palelee ja järki on jäässä. Jospa ne himmailut ja huonot päätökset loppuisi kun vetää Spooksin pipon korville? Tai ainakin se olisi nätimpi katsella...

Jalokivet kuuluvat jouluun kuin kankku pitopöytään. Näitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja jos tulee juhlahelyissä bailattua oikein urakalla, voi kipeytyneitä lihaksia hoivata rentouttavilla ja oloa parantavilla W-Healingin tuotteilla. On siis tosi helppoa yhdistää luxus ja käytännöllisyys lahjoissa, kuten huomaatte!

Jos pakkanen panee, pane vastaan! Musta toppis Jillalle, itselleni toivoisin ensimmäisessä kuvassa näkyvän pinkkiruudullisen toppiksen. Siinä on asennetta!

Nämä herkut ovat kuin rantaleluosastolta, mutta pitävät veden ulkopuolella myös savessa, kurassa ja mudassa. Tähän lahjaan voi yhdistää myös snorkkelin ja rantapallon, pieni leikillisyys ei koskaan ole pahasta!

Värillä ei ole väliä, ottaisin molemmat unikavereiksi :)

Poseerauskuviin Jillalle nää!

Oman ravihevosen tarvitsee jokainen ratsu. Mistä sitä rahaa muuten tulee? (Näitä kannattaa käydä kyselemässä ravien jälkeen varikolta, jotkut lähtevät kuulemma halvalla!)

Jokainen fiksu hevonen toivoo omistajalleen harjoittelukappaleen joka ei käytössä kulu. Tulee sitten ne vaihdot joka askeleella, vinkumatta!


Iloista joulunaikaa kaikille ja terveiset suomenhevosväelle Pertti Puikkoselta!

(Toivon tietysti myös maailmanrauhaa, tarhakaveria ja ikuista kesää.)

Pst. Koodilla Torsten voit käydä shoppailemassa Vermossa 23.12.2015 asti 20 % alennuksella. Alennus ei koske lisäravinteita tai jo alennettuja tuotteita. Hauskoja shoppailuhetkiä!
Myymälä on auki ma, ti, to ja pe 10-17 ja ke 15-ravien loppuun.
Myymälän numero aina auki; 0401836607

18 kommenttia:

  1. Aah tämä oli niin hauska ja lompakolle hyödyllinen postaus ja lopullinen repeäminen iski Puikkosen kuvan kohdalla! Ihana ihana blogi, ihana Vermon myymälä ja ihanin Pete <3 Torsten sä niin osaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten on kyllä taitava poika :D Ja tämä ravivalmentaja, hän oli kyllä aivan huipputyyppi!

      Poista
  2. Ihan huippua taas kerran lukea näitä juttuja!!! "Oman ravihevosen tarvitsee jokainen ratsu. Mistä sitä rahaa muuten tulee? (Näitä kannattaa käydä kyselemässä ravien jälkeen varikolta, jotkut lähtevät kuulemma halvalla!)" En kestä :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jostainhan harrastusrahat on tienattava!! :D

      Poista
  3. Ihan parasta perjantaiviihdettä. Kuka saa Puikkosen keppareiden kanssa blogiinsa? No Torsten tietenkin. :D

    VastaaPoista
  4. Pitäisi laittaa perheelle ruokaa ja täällä mä vaan nauran vedet silmissä Torstenille, Jillalle ja suomen huippuohjastaja Puikkoselle. On tää aikamoinen blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toivottavasti perhe sai ruokaa :D Kiitos ihanasta kommentistasi!

      Poista
  5. Voi Torsten!

    Jospa olisin löytänyt sinut jo aiemmin täältä blogimaailmasta, niin olisin minäkin osannut kirjoittaa Joulupukille paremman lahjatoivekirjeen jo monena jouluna. Mutta nythän minä ehdin vielä, ehdinhän?

    Hienosti olit huomioinut listallasi Jillankin, sinulla on niin suuri sydän, joka on rakkautta täynnä. Olen varma, että Joulupukki lukee kirjeesi huolellisesti ja yrittää parhaansa täyttää toiveesi 100%:sti koska kyseessä on kuitenkin maan kuuluisin ja komein suomenhevonen. <3

    Se Karibian matka voi toki olla joidenkin karanteenimääräysten vuoksi hieman haasteellinen...

    Ihanaa viikonloppua!
    Maarit L. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii, oikein hyvin! :)Ja pakkohan tuo blondi oli huomioida, vaikka tietysti tärkeimmät lahjat ovat ne, jotka tulevat omaan käyttöön. Jaksaa sitten olla kuuluisa ja komea seuraavankin vuoden ;)

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle Maarit!

      jouluterkuin, Torsten

      Poista
  6. Voi mitä ihanuuksia! Onko Vermon liikkeessä samat tuotteet (ratsastajalle), kuin Lahdessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä aika pitkälle on samoja tuotteita :)

      Poista
  7. Koitin kattoo nuita Ihania kumppareita netistä mutta en löytäny, mistä saan tämmöset metsästettyä ja osaatko hinta luokkaa sanoa? Rakastuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tilattu englannista, joten muualta täältä niitä ei saa; hintaa niillä 98 euroa ja nyt tietysti -20 % alennus! Soita Petralle myymälään, hän postittaa ne sulle jos asut kauempana!

      Poista
  8. Voi ei, miten hauska postaus! Useampaan kertaan ääneen naurahdin, toivotaan että tämä toivelista menee joulupukille läpi Jilla-tontun avustuksella ;) Ihanaa joulunodotusta sekä terveitä ja onnellisia tulevia vuosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti menee, ainakin osittain ;) Kiitos samoin sinulle! :)

      Poista
  9. Hahhah! Mainio Torsten! Ja onhan se noiden ravimiestenkin asiallista tietää, kuinka vaativaa ratsun elämä on. Ihanaa joulunodotusta, myös Jillalle! <3 Ja ansaittu blogigaalamenestys, muuten. Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Mielestäni olet aivan oikeassa, kyllä jokaisen ravimiehen tulisi saada Torstenilta luentoa aiheesta ratsun rankka elämä :D

      Poista