torstai 22. lokakuuta 2015

Pieni pyöreä

ja karvainen, x2
 
 
 
Jos tekisin joskus My Day-postauksen, sellainen olisi kannattanut kirjoittaa alkuviikon päivistä. Ei tuntisi itseään niin saamattomaksi, kun on juossut pää kolmantena jalkana joka paikassa normaalin sohvalla rentoutumisen sijaan. (Mikä on siis mielestäni vähintäänkin todella tärkeää.)
 
Maanantaina olin opettamassa ihan uudella koululla, todella kivaa luokkaa. Tiistaina tehtiin tutun kutosluokan kanssa halloween discoon valmisteluja - voi sitä jännityksen määrää! Niin hauskaa.
 
Tiistaina rikoin Tinder hiljaisuuteni ja lähdin treffeille. Niin, ehkä mun prinssi valkoisella ratsullaan ei ymmärrä hakea mua täältä sohvalta. Menemme uudestaan treffeille, tosin tuskin pelaamaan bilistä. Sitä luulisi, että olisi mahdotonta olla osumatta omiin palloihin joka kerta, mutta toisaalta, mä olen aika haka tekemään mahdottomasta mahdollista, joskin valitettavasti vain tämän tyylisissä asioissa.
 


 

Keskiviikkona meillä oli viini-ilta ihanan ystävän kanssa. Alkuun kierreltiin keskustan kauppoja, ja M & S tavaratalossa otimme osaa instagramissa pyörivään stailauskuvan ottamiseen. Tai siis, lopputulos oli että ystäväni näytti superhyvältä ja mulle ei edes löytynyt riittävän suurta vaatekokoa koko myymälästä, joten jättäydyin pois kuvasta. Muutenkin on huomattavasti kivempaa poseerata 600 kiloisen Torstenin kuin 20 kiloa minua kevyemmän ystäväni kanssa. Ei tule heti painokompleksia Torstenin kanssa vastaan ;) Lopulta ilta päättyi siihen, että söimme ravintolassa pihvit, haimme Herkusta neljä erilaista kakkupalaa sekä juustoja valkkarin kaveriksi. Vaatteita ei yllättäen tarttunut mukaan.
 
 
Meillä on ollut oma hyvinvointiseminaari Torstenin karsinan edustalla, kun ollaan pähkäilty sopivaa loimitusta. Paksulla karvalla ja yli 13 asteisessa tallissa totesimme, että Torsten saa olla nakuna ja ulos vuoreton sadeloimi. Ensi viikolle sovitun klippauksen jälkeen poni joutuu kuitenkin pitämään vällyjä yllä, joten nauttikoon nyt vielä vapaudestaan. Vapaata on ponin viikojen teemana nyt muutenkin, sillä eihän kukaan hullu jaksa tai kerkeä kuivatella tuollaista hikipelleä... Paitsi vähän silloin tiistaina. Myöhästyin niiltä treffeiltä puoli tuntia. Oli muuten viimeinen turreratsastus tälle vuodelle. Sen takia Torsten juoksi tänään vapaana maneesissa ennen iltatallia.
 
Vapaata sitä toivoisi itselleenkin, aikamoinen työputki päällä. Tietysti ei pidä valittaa, on tämä syksy ollut työrintamalla ehdottomasti yksi hiljaisimmista, mutta ehkä pitäisi edes suunnata tervehtimään tyynyä netissä roikkumisen sijaan. Herätyskello kun pirahtaa jälleen käyntiin 5.30.
 
Hauskaa perjantaita! :)
 


29 kommenttia:

  1. Hyvinvointiseminaari:)
    Itseasiassa aivan oikea paikka sellaiselle on oman hevosen luona. Useampi saisi tehdä samoin.
    Torsten on taas taitavana, miten se aina kulkee niin oikein? Onko tuo luontaista vai miten ratsastat sen näyttämään aina true-dressage-ponylle?
    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten on kyllä ollut todella tyytyväinen meidän seminaariin, eilen se pörhelsi taas maneesissa vapaana kuin taivaan lintu, ja jäi niin tyytyväisenä karsinaan ilman loimea. Tallissa oli eilen illalla kymmeneltä +15 astetta...!

      Ja Torstenin truedressageponnyn rooli tulee siltä varmaan ihan luontaisesti. ts. ei se ainakaan mun ansiota ole ;D

      Hauskaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista
  2. Ei huono idea my-day postaus, videoituna? :D mutta tuohan on hyvä testata heti ensikättelyssä uuden treffikumppanin kanssa että sietääkö hevosen takia aikataulumuutoksia, siihen tulee tottua jokatapauksessa, ainakin minun kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My Day-postaus tulee kyllä säännöllisesti to do-listalle, mutta aina mä sen sieltä karsin pois :D Toivottavasti joku päivä sen saisin vielä aikaiseksi.

      Haha ja joo, ei tarvinnut sanoa kuin hevonen, niin treffikumppani totesi että niin, niiden kanssahan ei välttämättä aina aikataulut pidä :DD Musta tuntuu, että on enemmän sääntö kuin poikkeus että olen myöhässä hevosista johtuvista syistä :D

      Poista
  3. Mitä ihmettä - jos ei kaupasta löydy oikeaa kokoa niin vikahan on silloin kaupassa, ei asiakkaassa! Meilläkin on mietitty loimitusta, klipattu Totti ei tarvitse mielestään kaulakappaleita. Tulee rattoisa talvi.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :D Minähän en suostu luopumaan makeasta... :D

      Ai on Totilla sellainen harrastus, onpas hän vitsikäs ;) Voi olla että kovien pakkasten tullessa mieli muuttuu :D

      Poista
  4. En ole nähnyt yhdelläkään hevosella noin selvästi erottuvia vatsalihaksia kuin Torstenilla. Miten se tekee ne? Salil eka salil vika? Hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, todellakin, aina vaan salil!

      Mä en tiedä mistä ne tulee. Ehkä me ollaan tehty jotain kuitenkin oikein :) Tai ainakin Torsten :D

      Poista
  5. Minäkin jään aina ihastelemaan tuota Torstenin sixpäkkiä :) aika mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se kyllä. Torsten tulee varmaan kohta vastaamaan tänne, että kai tuollainen tulee kun noin painavaa ratsastajaa joutuu kantamaan selässään ;)

      Poista
  6. Komppaan ylempää "Lizaa" myday-videon suhteen :)
    Ja kun aloin nyt kirjoittamaan niin täytyypä sanoa, että oli taas mukava lukea uusi postaus, odotan postauksiasi kaikista lukemistani blogeista eniten; Hyvää tekstiä, ihana Torsten ja iloinen sinä (jos sen voin noin ilmaista..?), myös sinun ja Torstenin hyvä suhde ja se että todellla välität siitä ja hevosen "luonnollisista tarpeista" välittyy ! Kaikkiaan mahtava blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaus otettu huomioon :))

      Kiitos kaunis kommentista Jenna, näitä on ihana lukea. Ja samalla vähän hävettää kun postaustahti on niin hidasta... Täytyy vähän petrata :)

      Poista
    2. Samaa mieltä Jennan M:n kanssa! Ihana blogi ja postauksia odottaa mielellään. :)

      Poista
  7. Enpä ole ennen huomannut noita jäätäviä vatsalihaksia, mutta nyt kun mainittiin niin totta tosiaan, aika mahtavat! :D Torsten voisi vinkata treeniohjelmansa tännekin, mulle kelpais tollanen 6pack vaikka heti ! ;) Hienossa kunnossahan ruuna on muutenkin, loistavaa työtä.
    Mitens ne sen jalat/jalka muuten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, lue Torstenin vastaus tuolta ylempää, sieltä se salaisuus selviää ;D

      Torstenin jalat menee parempaan suuntaan. Vieläkin on kannoissa eroa, kasvaminen on pitkä prosessi. Liikkeessä se näkyy silloin, kun T juoksee vapaana/liinan päässä ennenkuin vertyy. Ratsain eroa ei ole, ilmeisesti kontrolloin toista jalkaa tai pakotan toisen jalan isomman eteen, en tiedä. Ensi viikolla on iilimatohoito, niin saadaan lisäapua :)

      Poista
  8. Oletko siis ammatiltasi opettaja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole, mutta teen paljon töitä eri kouluissa sijaisuuksien muodossa.

      Poista
  9. Torsten on näissä kuvissa niin hieno!

    Ja hyvä että treffitkin sujuivat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten se vaan on <3 Ihan kevyeltä hölkältä äiti onnistui nämä kuvat ottamaan, ja hämmästyin kyllä hieman, miten se on niin hyvännäköinen, vaikka itse sanonkin :D

      Poista
  10. Super hienoja kuvia! Ja Torsten on vaan niiiiiiin hieno!

    VastaaPoista
  11. Sulla on tosi kaunis hevonen!

    VastaaPoista
  12. Pitkästä aikaa munkin täytyy kommentoida tosi kivaa postausta! Ja onhan Torsten nyt upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma kun kommentoit! :) Pakko oli tulla kertomaan että mun elämässä tapahtuukin jotain, vaikkei mulla mitään asiaa ollutkaan :D

      Poista
  13. Torstenin six-pac on tavoittelemisen arvoinen joka hevoselle, lihaksilla kroppa kannetaan, mutta täytyy sun korsetin olla kans aika timmi kun istut stabiilisti myös ilman satulaa. Hyvälle näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa, mulla on korsetti silloin kun laitan sellaiset kainaloihin asti tulevat tukisukkahousut jalkaan :"DD Muuten olen aika hyllyvä. Onneksi Torsten ei :D

      Poista
  14. Voi Jilla tee nyt joku rauralangasta väännetty postaus siitä, miten sä teet sun hevosista noin upeita! Into oli ja Torsten on niin <3 tyytyväisyys ja levollisuus paistaa joka kuvasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en mä osaa :D Tehdä postausta. Eikä Torstenkaan tod. näytä aina tyytyväiseltä ... Yleensä se näyttää varsin tyytymättömältä jos ratsastaja ei osaa, namitasku on tyhjä tai tehdään jotain mitä hän ei välttämättä osaa. Tosten ei vaan myönnä, että maailmassa saattaa olla vielä asioita mitä se ei osaisi ;)

      Poista