keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Käytännön pila

Blogimaailmassa on tänään pyörinyt toinen toistaan hauskempia pilapostauksia aprillipäivän kunniaksi, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että Torsten on aikoinaan kokenut julmimman aprillipilan ikinä. Aurinkoisena aprillipäivän aamuna lähti ajelulle täysin astutuskauteen valmis orhipoika, ja illalla kotiin palasi kulkuset tiputtanut ruunan rupsukka. Torstenia ei ole sen koomin enää aprillipäivänä naurattanut :)

Kyvyt lähti, asenne jäi. Toukokuu 2008.

Allekirjoittanut kiittää onneaan työpäivästä toimistolla ala-asteen sijaan ja nolona myöntää menneensä muutaman aprillipilan halpaan. Suomenhevosori Vieterin kloonaus ja ratsupoliisien kärryosastohan olisivat olleet ihan huippuja juttuja - harmi, että sellaista tapahtuu vain huhtikuun ensimmäisenä. 

6 kommenttia:

 1. ootko sä opettaja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa. Teen kuitenkin sijaisuuksia muutamassa koulussa :)

   Poista
 2. Yrittikö kovapää-kloppi hyppiä vanhempien hevosten silmille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä välillä oli sellaisiakin ideoita - tosin tosi harvoin. Kyllä T oli aika hyvässä kyykyssä Inton ja tuon kolmannen suomiruunan kanssa. T on aina tullut toisten hevosten kanssa tosi hyvin toimeen, se on sellainen kaikkien kaveri - me ihmiset ei vaan pärjätty oripojalle jonka hormonit jylläsi ;)

   Poista
 3. Mä tiedän kanssa pari ruunaa ja yhden mouruavan kollin, jotka uskovat olevansa vielä täydessä iskussa. Vitsailemme joskus, että ne ovat olleet ovelampia kuin me höntit, jotka uskomme että eläinlääkäri teki niin ihminen pyysi.

  VastaaPoista