sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kuskina kysymysmerkki

Kun asiat loksahtelevat dressagen pyörteissä kohdilleen - ja kun kaikki palikat ovat hukassa
Se ja sama, kuski on aina yhtä kysymysmerkkinäKeskiviikko iltana, jolloin btw kentälle piti ensimmäistä kertaa tänä syksynä napsauttaa valot päälle, muistin jälleen, miksi aikoinaan olen kouluratsastukseen ihastunut. Alusta asti fiilis oli super, hevonen loistava ja oma istuntakin tuntui olevan enemmän oikealla paikalla kuin pitkään aikaan.

Tai ehkä me vaan ollaan parhaimmillamme pimeässä ilman kameraa ;)
Vaan ei makeaa mahan täydeltä, torstain sekä tämän päiväisessä koulujumpassa riitti taas ihmeteltävää. Onneksi Torsten on sentään ylläpitänyt kivan svungin, joskaan se ei yksinään riitä, kun kuski säätää omiaan eikä ponny ole ihan suora.Joten täytyy  myöntää, että nautin huomattavasti enemmän kysymysmerkkinä olemisesta tilanteissa, joissa ei oikein tiedä, mitä sitä enää ponilta pyytäisi, kun kaikki on jo suoritettu yli odotusten. Kun saa kaiken, mitä vain keksii pyytää.
 Vaihtoehtona kun on se, että penkkiä kulutetaan kysymysmerkkinä sen takia, ettei ole minkäänlaista havaintoa siitä, mitä ponilta pyytäisi, jotta  homma alkaisi vihdoin sujumaan ...

Että sellaisia koulutreenejä täällä. Huomenna kilautetaan yhdessä Torstenin kanssa valmentajalle ;)

8 kommenttia:

 1. Onko teillä uusi satula?

  VastaaPoista
 2. Oijoi tuota muotoa ja kaulaa, Hänen Muhkeutensa on komea! Ihan mahtavan positiivinen ongelma, kun heppa on niin hyvä että kuski hämmentyy. Joskus on itsellekin päässyt käymään noin ja se tunne kannattaa kyllä taltioida takapuoleensa pahan päivän varalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänen muhkeutensa kiittää :) Aika harvoin tuollaisia positiivia ongelmia on, joten todellakin, niillä eletään pitkään ;)

   Poista
 3. Miksi lopetit kisaamisen kun potentiaalia löyty? Näyttävä suomenhevonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, nyt Torsten on ollut ihan jees ratsastaa, mutta samanlaisella muodolla ja eteenpäinpyrkimyksellä alkukesän kisat ollaan haettu aivan liian monta alle kuudenkympin rataa tuomareilta - muoto on liian avoin. Kyllä me ensi kaudella palataan taas radoille, jos siltä silloin tuntuu.

   Poista