maanantai 20. lokakuuta 2014

Ilotulitusta

harmaan päivän iloksi


On päiviä - ja päiviä. Niitä päiviä, kun saat tukan näyttämään hyvältä pienelläkin vaivalla - ja niitä, jolloin monta tuntia föönausta ja rullaleikkejä ei saa hiuksia nousemaan milliäkään. 
Päiviä, jolloin farkut eivät kiristä - ja (todella usein) päiviä, jolloin verenkierto loppuu ennen puoltapäivää, ja joka kerta vannotat itsellesi, että kun kotiin pääset, lähdet lenkille. 
Päiviä, jolloin olet kuin huomaamattasi hoitanut kaikki to do-listan asiat alta aikayksikön - ja päiviä (kuukausia) kun asiat vain lojuvat odottaen sopivaa hetkeä irtautua kiireiseltä television katselumaratoonilta. 

Ja sitten on päiviä, kun sääherra tarjoilee usvaa, mutta silti haluat ehdottomasti mennä kuvaamaan Lintsin valokarnevaalia. Tvn katselu kärsii, ja myöhästyt puoli tuntia sovitusta - eikä tässä vaiheessa auta edes huippuhyvät kuvausassarit, kun kuvat on yhtä sumupikselimössöä kaikki. 
Ja tottakai, illan kruunaa ilotulitus. Samaan aikaan, kun vesisade alkaa :)Tänään maanantaina, on kuitenkin ollut hyvä päivä. Joo, ulkoisen habituksen perusteella kukaan tuskin uskoi, että seisoin aamutuimaan peilin edessä vartin erilaisten meikkipurnunkoiden kanssa - ja kyllä, myös käytin niitä. Ja siitäkin huolimatta, että onnistuin töissä lyömään lukossa pidettävän oven kiinni jättäen avaimet oven toiselle puolelle - ja samalla kulkukortin kaulanauhan oven väliin. Siinähän sitten seisot jumissa.

Joten, hyvä päivä koostui ainakin kahdesta asiasta; ehkä maailman parhaasta wienerillä korvatusta lounaasta - ja tosi hyvästä Torstenista, jonka kanssa suoriuduimme yövuorosta kiitettävästi. Niin, ja kun suuntaat työmatkalle Tuusulaan (!), kuinka todennäköistä on törmätä toiseen heppabloggaajaan. No, erittäin todennäköistä ;)

Toivotaan, että huomennakin olisi hyvä päivä !

2 kommenttia:

  1. Oli hauska nähdä! ;) ja hassu sattuma, vieläkin ihan ällikällä lyöty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samoin :D Mietin kyllä koko matkan takaisin päin ajellessa, että käännyn ympäri ostamaan lisää pullaa ... :D

      Poista