perjantai 31. lokakuuta 2014

Happy Halloween

Voiko härällä ratsastaa


Blogiini oli hetki sitten löydetty hakusanoilla, voiko härällä ratsastaa. Idea halloweenasuksi oli siis selvä - mutta ei, sinä päivänä Torsten the härällä ei voinut enää ratsastaa, sillä alun "härkätaistelu" aiheutti kokovartalojäätymisen (ei sentään hepalle), ja ihan vähän itkettikin katsella silkkimekon helman kohtaloa.

Ja täytyy myöntää, ettei Torstenista ole häräksi noin muutoinkaan (eipä tietenkään, kaksonen kun hän on), vaikka se monella tapaa kovapäinen onkin. Se ei hiffannut ollenkaan meidän leikkimielistä härkätaistelua - vaan toisaalta, kukapa meistä sitä ymmärtäisi? Jos sinulle on jäänyt millään tavalla epäselväksi härkätaisteluiden julmuus ja epäeettisyys kannattaa viimeistään tässä vaiheessa sivistää itseään, googlettamalla kyseinen eläinrääkkäysmuoto, ja boikotoida kyseistä "lajia" kaikilla mahdollisilla tavoilla.


Miksei aina voisi olla vaan Karkki tai kepponen - leikkejä ... Ne ois niin paljon kivempiä. Vuoden jokaisena päivänä !

7 kommenttia:

 1. Olet kyllä niin kekseliäs, aina saa vedet silmissä katsella uusimpia hullutuksia! Miksi muuten tuo kettinkin oli turvan ympärillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Torstenilla on silloin tällöin tapana olla aavistuksen jyrä, joten alkuun oli ketju muistuttamassa, ettei sovi tulla varpaille ;)

   Poista
 2. Tuo ketju on härkätaistelittajaren ympärillä ei turvan :) Laukan olkapiuha.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo, iltaväskan joka oli täytetty sokerilla :))

   Poista
 4. Kuis te aina keksittekin. Taas tuli hyvälle mielelle kun kävin blogissa katsomassa teidän hauskutteluja! :) Happy halloween!

  VastaaPoista