sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Iki-ihana innokas Into

maastoilua parhaimmillaanViimeinen kuukausi on ollut niin kiireistä aikaa, etten ole juuri Setähevosen selkään kerennyt. Sisareni on ratsastellut Intolla, ja totta kai liikutus on järjestetty jollakin muulla tavalla. Toisinaan on vaan niin rentouttavaa kävellä itsekin maastolenkillä !
Tällä viikolla olen kuitenkin noussut ihanan heppaseni selkään peräti kaksi kertaa - ja molemmilla kerroilla on ollut aivan mielettömän hauskaa ! Miten sitä voikaan unohtaa, miten loistava tapaus tuo hevonen on myös selästä käsin. Siis rasittava kyllä tietyissä tilanteissa, mutta pääasiassa vaan loistava. Tänään testasimme peltotietä kevyille raveille ja laukoille, ja sitten suuntasimme käymään vanhempien pihalla. Meitä ei kyllä tällä kertaa kutsuttu sisälle kahville, ja siitä Setähevonen oli vähän loukkaantunut ;) Onneksi Herra leppyi nopeasti, - viimeistään siinä vaiheessa, kun hän pääsi kotona harjoittelulaitumelle harjoittelemaan vihreän syömistä ;) Molempien poikien mielestä kyseistä taitoa on ensisijaisen tärkeää treenata, mahdollisimman paljon! 

Vihreitä hetkiä alkavaan viikkoonne, myös heppasillenne :))

12 kommenttia:

 1. Voi vitsit taas tosi kiva postaus :) !

  VastaaPoista
 2. Voi että näytät pieneltä! :D Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä Torsten on mulle tosissaan liian pieni poni ;) Kiitos!

   Poista
 3. Missäs kypärä..?

  VastaaPoista
 4. Mitäs tommonen on, ettei Intoa sisälle kutsuta? Syrjintää! Terkkuja Intolle että valitusta vaan menemään hevosasiamiehelle. Ihan törkeetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Into sanoi antavansa vielä yhden mahdollisuuden, ennen asia viemistä eteen päin ... ;)

   Poista
 5. Niiiin ihana Into <3
  Lupaan pyhästi että seuraavalla kerralla kutsu kahville käy !

  VastaaPoista
 6. Setähevonen on kyllä niin symppiksen oloinen tapaus! Ja niin komea katsella!

  VastaaPoista