perjantai 16. toukokuuta 2014

Maakuntamatkailua

Tällä viikolla on tullut harrastettua heppailun, opetöiden ja laiskan opiskelun lisäksi erilaisia kakkumaistajaisia. Ja vähän ikkunaostoksia - ihanassa Inkoossa ja tänään sitten Lohjalla. 

Jäin miettimään erään TVohjelman katsomisen jälkeen, että ihan sama missä päin suomea sijaitsee, jos haluaa jotain hyvää - siis makeaa - on yleensä joka paikassa tarjolla aina samoja Fazerin räkämunkkeja tai wienereitä. Tai samoja tukkujen juustokakkuja. Kaikki maistuu ihan hyvältä, en sitä tarkoita - mutta kaikki maistuu myös ihan samalta ;) Harvassa on kivat kahvilat jossa tarjoillaan omatekoisia, hyviä kakkuja tai leivoksia! Että kyllä mullakin pyörii vakavat ajatukset mielessä ;) 

Onneksi tänään törmäsin juuri sellaiseen kahvilaan, missä voisin istua vaikka joka päivä. Skumpat ja korvapuustit kauniisti tiskillä vierekkäin, toimii ;) Ja kristallikruunut. Ja pöytiin tarjoilu. Ja etenkin ne itse tehdyt suolaiset ja makeat herkut. Yam! Joten, mikäli teidän tekee mieli joskus jotain erityisen hyvää, suosittelen lämpimästi käymään Cafe Laurissa, Kauppakatu 16, Lohja.

Ponien kanssa on harrastettu lähimatkailua. 
Ihania pieniä karitsoja käymme ihmettelemässä useasti viikossa!

Into on oppinut aivan liian hyvin, mitä suoralla peltotiellä kuuluu tehdä ... ;)) 
Pitkiä selkälihaksia avaavaa laukkaa tietysti !

Inkoon kauppakeskus Strandin Cafe Candiksen aurinkoisella terassilla.

Tunnelmallinen Cafe Lauri Lohjalla.

Kingslandia, Pikeuria ja euro-staria!

Ihan pelkkiä ikkuna- ja kakkuostoksia ei tarvinnut tehdä. Lohjan K-Maataloudessa oli tänään -30 % kaikki hevos- ja ratsastustarvikkeet ... Ja on muuten vielä huomennakin, vink vink ! Voi muuten olla, että luulee väärin, jos kuvittelee kävelevänsä hevostarvikekauppaan ajatuksella, ettei tarvitse mitään ... ;) 

Huomenna maakuntamatkaillaan sitten Siuntioon Torstenin kanssa. Vaikka mä kyllä luulen, että ponny olisi ollut paljon mieluummin tänään mukana maistelemassa kakkuja ... ;)

4 kommenttia:

 1. Herkullisia kuvia.:) Super-freshin värinen tuo Pikeurin pusero. Onnea kisoihin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle,menetin Lohjan k-maatalouteen 200 euroa! :D löysin aivan ihania juttuja. Kiitän vinkistä, vaikka köyhdyin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä hyvä :D Kiitos itsellesi kommentista :D

   Poista