lauantai 3. toukokuuta 2014

Here comes the trouble

Ratsastusonkelmia ...
Oi ja voi, ei ole helppoa. Ei auttanut nukkua sormet ristissä toivoen parempaa ratsastusta seuraavalta päivältä (no okei, ei ne ihan koko yötä ristissä ollut), eikä erittäin onnistunut maastakäsintyöskentely ennen selkään kapuamista. We have a problem. Ratsastajaperäinen ... Problem number one, kokonaisvaltainen löysyys ja käsien vatkaus. Aika kammottavaa, että kaikki ongelmat hyökkää kimppuun kerralla. Yleensähän yhden ongelman ratkeamista seuraa toinen, mutta harvemmin kaikki mahdolliset virheet astuu kuvaan samaan aikaan ...

Onneksi näihin ongelmiin on olemassa ratkaisu. (Valitettavasti minulla ei vieläkään ole reseptiä täydelliseksi ratsastajaksi ryhtymiseen, mutta tällä kertaa vaikeudet saattavat kaikota muulla tavoin.) Torstenin viikkorahat käytetään järkevästi, maksulliseen ratsastajaan :)) Valmentajaa odotellessa, ajattelin keskittyä maastoiluun. Se kun ei koskaan mene hukaan ... ;)

Päivän kuvat ovat ratsastuksen parhaista hetkistä. Huonoimmat hetket on parempi jättää julkaisematta. Ei tule kenellekään painajaisia kilometrinpituisesta mäyräkoirasta, jolla näyttäisi olevan liian iso ratsastaja selässään ... (ainakin, jos miettii mäyräkoiran säkäkorkeutta !)
Viikonloppu on tuntunut kestävän jo vaikka ja kuinka pitkään. Ja huomenna on vasta sunnuntai ! Ihanan levollista, toivottavasti töistä vapaata päivää teille :)

8 kommenttia:

 1. Vaikea uskoa, että T on näyttänyt mäyräkoiralta, kun näitä kuvia katselee ;)

  Itsestäkin tuntuu välillä (itseasiassa aika usein) että on vaan hevosen tiellä koko ajan, että kaikki menisi paremmin ilman ratsastajaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko vaan ... :D

   Mä niin komppaan noita fiiliksiä. Ja ensi yön yritän nukkua varpaatkin ristissä, just in case ;)

   Poista
  2. Vaikea uskoa, tosiaan. Upeita nämä hetket, jotka oot meilel uskaltanut näyttää. Minä edelleen jaksan ihailla teidän yhteistyötä. Kiitos tästä blogista!! :)

   Poista
  3. Voi kiitos Helena. Kamera on vaan onnistunut tallentamaan miljoonannen sekunnin sadasosan oikealla hetkellä, ei se oikeasti ollut kivan näköistä tai tuntuista ;)

   Poista
 2. Teillä sentään tulee noin hienoja hyviä hetkiä! Sinänsä kyllä lohdullista kuulla, että ratsastuksellisten palikoiden leviämistä tapahtuu paremmissakin piireissä. Nimimerkillä kokemusta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sitä aika harvoin sattuu paremmissa piireissä. Tai silloin ne palikoiden hajoamiset on huomattavasti pienempiä, luulisin :)

   Poista
 3. Näitä on niin kivaa katsella! :) Olette hienoja! :)

  VastaaPoista