perjantai 10. tammikuuta 2014

Hyvät ponit

Nyt on käytetty ilmat hyväksi kouluratsastuksen osalta. Torsten pääsi eilen ja tänään duuniin, Inton kanssa hioimme käyntiväistöjä eilen - tänään sitten teimme jotain hiukan mielenkiintoisempaa ;) 

Vaikka onhan jokaisen liikkeen, jokaisen askeleen mahdollisimman täydelliseksi hiominen todellinen nautinto; mikäli sellaista pääsee lähelle. Onneksi työ tuottaa useimmiten tuloksia :) Torsten oli jo eilen hyvä, mutta sehän nyt on aina. Poni tulee optimistina töihin "Jokos se ratsastaja tänään osaisi", mutta kerta toisensa jälkeen joutuu poni pettymään ja pelastamaan ratsastajaansa milloin mistäkin tilanteesta. Se on Torstenin ehdottomasti paras puoli. Että vaikka se on todellinen my little FIGHTER pony (siis tiedättekö ne sateenkaarenväriset my little ponnyt? Äitini valaisi, että samaista sarjaa on tosissaan tehty my little fighter ponnyja... ;)) rajuine mielipiteineen ja orimaisine elkeineen, niin ponin motto; Aina valmis, todellakin toimii. Oli sitten kyseessä uudet maastoreitit, tai vaikka vain tavallinen kouluduuni. Esteet taitaa olla ainoa juttu, mitä poni ei laske mottoonsa mukaan ;) 

Torstain ratsastuksesta.


Ja kun eilen poni oli hyvä, oli hän tänään vielä parempi. Kun vaan itse keskityin rentoihin ja nopeisiin käsiin, nopeaan jalkaan ja oman istunnan painopisteisiin, kaikki sujui. Käytin hyödykseni Kian heppablogista poimimiani vinkkejä; napa vasten selkärankaa, ja myös kiikkulauta-efektiä, jolla saa takapäätä alle ja etupäätä ylös. Jälkimmäistä ajattelen useinkin, mutta ongelmanani on ratsastaa poni vain ylös, kun pitäisi ratsastaa se ylös ja eteen. Tänään se kuitenkin onnistui, joten tervetuloa pakkaset ja maastoilukausi, me ollaan nyt valmiit :) 
"Boooring!"


Ja mitä mielenkiintoista Into pääsi kouluhommien sijasta tänään tekemään? Käymään vanhempien pihalla pyörähtämässä :) On se vaan mahtava hevonen, niin hienosti käyttäytyy. Tallissa Herra oli jokseenkin tyytyväisen oloinen itseensä ;) 

"Terve, mä tulin omenoille!"

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että harjoitukset toimivat;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toimivat, kunhan vain ratsastaja keskittyy! :D

   Poista
 2. Parasta mitä oven takaa voi löytää on Into :)

  Jahka päästään hokkikengistä eroon kutsutaan Setähevonen peremmälle !

  VastaaPoista
 3. Hieno Torsten! :) Into olisi meillekin erittäin tervetullut, mutta taidetaan olla hieman kaukana teidän maastoreiteistä ;)

  VastaaPoista