sunnuntai 19. tammikuuta 2014

- 38,9 C

Pohjois-Suomessa oli mittailtu viime yönä melko hurjia pakkaslukemia. Sellaisia, mitä täällä etelässä ei ole vielä tänä talvena nähty. Ja toivottavasti  ei nähdäkään! Pohjoisten lajitovereiden kohtaloa pohtiessani ei auttanut kuin purra huulta, toppautua ja painua ratsastamaan. Kymmenestä pakkasasteesta kun luulisi selviävän hengissä.Hmm. Ei taas tehty koko aikaa niin kuin poni olisi halunnut ja poni muisti huomauttaa tästä epäkohdasta ;)


Eilen ihastelin useamman bloggaajan superkauniita, auringon loisteessa napattuja ratsastuskuvia. 
Omassa blogissani sellaisia kuvia ei tänään nähdä. Mä vietin auringon paistamisen ajan työpaikalla, ja ratsastelin sitten alkuillan hämärässä. No, meistä edustuskelpoisimmat kuvat saa joka tapauksessa pimeällä ;) 

14 kommenttia:

 1. No mutta onhan sininen hetki nyt kaunis sekin! Torstenin ryhti ja muoto on muuten noussut ihan silmissä, muutamassa kuvassa ihan superin näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kaunis hetki sekin, aurinko tuppaa vaan olemaan niin harvinaista herkkua että haluaisi käyttää hyödyksi ;) Vaan joskus täytyy töissäkin käydä!

   Kiitos, Torsten on kyllä ottanut askeleita eteenpäin! (vai ratsastaja...) Tänään vielä ei oltu edes parhaimmillamme, kun poni on lomaillut melkein koko viikon... Mutta hyvillä mielin ollaan, poni on vaan niin hyvä :)) Näin on pakko ajatella kun kisakausi lähene... ;)

   Poista
  2. Katsoin samaa; Torsten komistuu päivä päivältä. Hieno hevonen.

   Poista
 2. ihania kuvia taas! mun leppari on kyllä ehdottomasti toi Torstenin protestointikuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)) Se oli kyllä ehdottomasti myös oma lempparini :D Kyllä Torstilla on mielipiteitä, ihan joka lähtöön ...

   Poista
 3. Voi, eikö teillä ole kuin kymmenen pakkasastetta.. Mäkin tahdon :D Olipas Torsten ryhdikkään ja hyvännäköinen varsinkin ensimmäisissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Torsti on hieno! :)

   Valitettavasti täällä on enemmän asteita. Eilen sattui vähän lauhtumaan, mutta taas tänään aamulla oli -18 astetta...

   Poista
 4. Hyvän näköinen suokki.
  Teetko joskus varustepostauksen? Tai postauksen klipatun liikkuttamisesta ja loimittamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mä olen viime vuona tehnyt sellaisen wannabe varustepostauksen... ;) ( http://jillanblogi.blogspot.fi/2013/08/wannabe-varustepostaus.html ) Parempaan varustehöpötykseen en usko että pystyn :D

   Mutta loimituksesta mulla on itse asiassa juuri postaus kesken, eli sellainen on varmasti tulossa lähiaikoina! :)

   Poista
 5. Taas on joku osannut sommitella kuvat ja säädöt kohdilleen. Ja vielä painanut laukaisintakin oikeissa kohdin. Hienot kuvat, hienot mallit.

  VastaaPoista