sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Top kolme

Vuosi 2013 oli hieno. Erittäin tapahtumarikas. Hieman haikeakin. Toisaalta, jokaisen sulkemani oven jälkeen on eteeni avautunut uusia, hienoja mahdollisuuksia. 

Tärkeästä vuodesta todistusaineistona on muistojen lisäksi kirjallista matskua. Tässä top kolme todistusta, ilman minkäänlaista järjestystä. 

1. Tunnustus

Vuoden aikana vakituinen työpaikka vaihtui, kun työni toimistosihteerin äitiysloman sijaisena päättyi. Tilalle tuli päivätyö ala-asteella sijaisuuksien muodossa, mutta aika ajoin käyn tekemässä kiireellisiä hommia vanhassakin työpaikassa. Loppuvuodesta sainkin kyseiseltä työpaikalta tunnustuksen; pronssisen ansiomerkin kymmenen vuoden yhteistyöstä. Näin kahdenkymmenenkahden vuoden iässä voi todeta, että nuorena on puurtaminen aloitettu. Tarkoittaahan se, että pääsee eläkkeelle aikaisemmin? ;)2. Tavoite

Vaikka alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen emme Torstenin kanssa varsinaisella kisakaudella päässeet osallistumaann He A-tason rataan, kiitos ratsastajan panikoimisen, lokakuussa suoritimme ihka ensimmäisen A tason ohjelman kotimaneesissamme tutulle koulutuomarille. Ja pääsimme läpi, reilulla 56 prosentilla! Aika hienoa - nythän voi sanoa, että oma kouluttama suomipoika kulkee He Ata ;) 

Radan jälkeen näytimme parastamme.


3. Hetken huuma

Eräänä kauniina, lämpimänä ja kesäisenä lauantai-iltana, astetta löysemmän kouluradan jälkeen, muutaman tunnin varoitusajalla nousin kaivarin ylle - ja hyppäsin alas. Täsmälleen sanottuna, 110 metrin korkeudesta tehty Benji-hyppy siis :)) Villiä, hullua, pelottavaa, kauhistuttavaa - mutta tunne hypyn jälkeen, se oli mahtava! Voin  kertoa, että sinä iltana ihan jokainen taxikuski, baarimikko ja hotellin aulahenkilö joutui kuuntelemaan tarinan extempore hypystä ;) 


Ja koska mä olen tajuttoman huono hakemaan minkäänlaisia todistuksia tai papereita, jäi kirjallinen todistus hypystä lunastamatta. Onneksi on videotodisteita ;)

Mitkä olivat sinulle tärkeitä, mieleenpainuvia tapahtumia, ihmisiä tai asioita vuodesta 2013 ?

2 kommenttia:

  1. Sitoutuminen (1), määrätietoisuus (2) ja rohkeus (3) eivät ole ollenkaan huonoja ominaisuuksia !

    VastaaPoista