maanantai 11. helmikuuta 2013

Hoplop

Ihanaa, että kohta alkaa olemaan niin paljon valoa iltaisin, että me voidaan pian aloittaa perinteinen maanantaimaastoilu! Siihen asti hillotaan maneesissa... 


Torstenilla (vai ratsastajalla?) meni kuppi jotenkin ihan nurin ratsastaessa. Siinä on niin paljon virtaa, ettei se malta millään keskittyä hommiin. Se ei seiso paikallaan, takapää ottaa ristiaskelia ja on tosi vahva niskastaan. Äiti sen sanoi, ratsastuksen jälkeen. Se on kuin veisi lapsen HopLoppiin ja sanoisi, että nyt saat katsella :D 


Testasin tänään ponille kolmea uutta satulaa. Yksikään ei oikein istunut. Huoh. Metsästys jatkuu. 



Into puolestaan pääsi ihan leikkimäänkin HopLoppiin. Ensin se sai olla vapaana, sillä aikaa kun minä metsästin avaimia auton takakontista, joka oli täynnä satuloita. Enkä mitään tavallista reittiä, vaan jouduin kaatamaan takapenkit päästäkseni sinne taakse, kun Fjoordi ei aukaise takaluukkua muulla kuin avaimella. Nokkelaa! Finally, avaimet taskussa hyppäsin Inton kyytiin, ja harrastettiin hetki jumppailua. Oli aika hauskaa, papassa riitti virtaa! Loppukäyntien aikana äiti sitten kyseli niitä autonavaimia, ja tajusin taskuja penkoessani, että ei hel*etti, ne on jossain maneesin hiekassa :D Tovin siinä niitä etsimme, kunnes lopulta muistin reiän takkini taskussa, ja kyllä, takin vuorestahan ne avaimet sitten löytyivät. Mulle ei kuulemma anneta enää avaimia. 



Mukavaa työviikkoa teille, pitäkää avaimet tallessa! 

14 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia !! Etenki toi kolmas, tuii !! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti on pro! :) ja Intolla oli superhauskaa ;)

      Poista
    2. Kettuiletko sä pro puheinesi ?
      Koita itse ottaa siivoja kuvia kun maneesin seinät,hiekka ja kuvauksen kohteet,punarautiaat pollesi, ovat kaikki samaa sävyä ja kamera ihmettelee mitä ihmettä yritän kuvata ja tarkentaa mihin sattuu,yleensä päädyn c kirjaimeen. Juurikin eilen päätin että seuraavan kerran käynnistän kameran ulkoliikunnan iloja tallentaakseni. Nih. Inhoan maneesikuvaamista. Isosti.

      Poista
    3. Mut sä oot salla sentään hyvä kuvaaja! Vrt. mun kuvat, joissa näkyy joku suhahdus häntää tai harjaa...

      Poista
  2. Ihana Into <3
    Ja ihana Torsten. (missäs siitä on kuvat,mur? )

    Kuski saisi tosiaan omata paremman tilannetajun,ei ponilapsi voi jaksaa -vielä toipilasajan jälkeenkin- keskittyä pysähdyksiin,siirtymisiin ja matelukäyntiin ja kaikenmaailman turhiin jalat ristissä liikkeisiin,kun kaverit kirmaa maneesissa. Stackars ponny ;)
    Vähemmästäkin hirttää hermo kiinni.

    Ja juu,kiitos muistutuksesta,aion jatkossa pitää avaimet tallessa,en luovuta niitä sulle,koska on täysin mahdotonta kuvitella miten monta kertaa illassa voit ne hukata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstenin kuvat eivät olleet edustuskelpoisia :D no ei, mutta ei kaikki voi mahtua!

      Eikä poni 8.v oikeasti ole enää kovin lapsi - vaan saas nähä, mitä päivän hyppäristä tulee!

      Poista
  3. Mä niin ootan tota satulanmetsästysaikaa, kun oon lukenut sun blogista tosta T:n satularumbasta... Huoh... Kippis siis tarvis jonkun satulan, toistaiseksi saadaan lainata ratsuttajan satulaa mutta eihän se niin ikuisesti voi jatkua. Maltan tuskin odottaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivoi, good luck vaan! ;) mä tosin luulen, että testailuiden aika on ohi ja päädyn albioniin.

      Poista
    2. Albionit on ainakin laadukkaita! :)

      Mä oon niin varma, että Kippikselle sopii vaan joku 5000 euron Butet ja siinä sitä ollaan taas. :D Vilhon kanssa kävi niin tuuri, kun sille sopi se Supreme kuin nenä päähän.

      En ees tiiä mistä lähtisin liikkeelle tässä satularallissa, kun kyseessä on pieni, pyöreä PONI.

      Poista
    3. Tuossa aiemmassa postauksessa mainitsin sen Barnsbyn "haflinger" satulan, se oli pieni ja leveä.

      Poista
  4. Niin tyypillistä, mullakin on tapana hukata avaimet aina :D Ja puhelimet, hanskat, raipat, kaviokoukut ja muut pienet irtaimet :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis kotiavaimet mulla on AINA hukassa, ja työpaikkojen avaimia olen hävittänyt kaksi kappaletta... *nolottaa*

      Poista
  5. Pitääpä minunkin jahdata sovitukseen tuommoinen haflinger -malli. Olen Barnsbyn Kanterista tykännyt ja olisi mukava, jos superpallolle sopisi saman tekijän versio.

    Jos luoja suo, lykkään huomenissa postiin ne LG:t.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se malli oli kyllä vähän kiitoradan näköinen, ilman polvitukia ;)

      Voi mä en malta odottaa! :)

      Poista