lauantai 27. elokuuta 2016

Hukassa

Viime päivät ovat kuluneet koulun penkillä. Miten kivaa onkaan olla taas opiskelija! Tällaista koulunkäyntiä minäkin jaksan, kun koulussa ollaan fyysisesti vain muutaman kerran kuussa. Pää on täynnä kerrattuja vanhoja asioita, uusia oppeja ja inspistä. (ja räkää, atsiuh!) Vielä huomaa että on vähän veto veks kuluneen viikon kuumeiluista, eilen illalla tyyny oli paremmin kuin hyvin puoli kymmenestä eteenpäin :D


Inspis onkin positiivista vaihtelua, sillä ratsastuksen puolella junnataan Torstenin kanssa paikallaan enkä ole varma mistä asiat jälleen nollautuisivat. Hukassa ollaan, noin niin kuin henkisesti. Toisaalta, oli aika lähellä etten torkahtanut ensimmäisenä opintopäivänä kun monta tuntia oltiin puhuttu ihan vaan perusteista - ja kun omasta mielestäni osaan ne jo, niin aika tylsää ;) Ehkä Torsten ajattelee samoin, sille ei vaan ratsastaja anna varsinaiseen torkahteluun mahdollisuutta. Ja ihan oikeasti Torsten - tai sen ratsastaja - ei tee vielä riittävän hyvin kaikkia niitä kouluratsastuksen alimman tason perustöitä, eli kertausta on luvassa, vielä pitkän aikaa. (Forever ;D) Täytyy vain kehitellä kertaamisen rinnalle myös jotain  mieltä virkistävää puuhaa ponille, ettei sen treenit aivan torkkuessa kulu. Piaffea se tarjoaa välittömästi kun ajatteleekin koottua käyntiä, joten se on nyt tauolla, mikäli haluamme vielä syksyn aika käydä jossain kilpailuissakin. Tai ehkä se onkin se syy, miksi me junnataan paikallaan, kun olen mennyt katselemaan kisakutsuja ;D Mene ja tiedä, tänään ainakin sujui vallan mainiosti kun puolisen tuntia nautiskeltiin vihreästä!

Mutta nyt kohti merta ja kaupungin venetsialaisia, tuolla myrskytuulessa luulisi kaikkien ajatusten nollautuvan aika tehokkaasti - ihanaa lauantai-iltaa myös sinulle! :)

8 kommenttia:

 1. ootte kyllä vaan niin upea pari! :)

  VastaaPoista
 2. Mitä opiskelet? :)

  VastaaPoista
 3. Missä aloitit koulun? Tuollainen hyvin vähän fyysistä läsnäoloa vaativa opiskelu sopii varmasti monelle, silloin pystyy paneutumaan opiskeluihin ihan eri tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on luultavasti minulle ainakin se paras opiskelumuoto! Opiskelen valokuvaajaksi Helsinki Desing Schoolissa.

   Poista
 4. Tosi onnistuneita kuvia jälleen!😊 olet onnekas kun saat noin hyviä kuvia näinkin usein!😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen, mulla on maailman paras hovikuvaaja! :)

   Poista