perjantai 27. helmikuuta 2015

Himo vihreään

Vaativan työviikon päätteeksi, joka näin sivulauseessa mainittuna on vietetty kymmenen syötävän hyvännäköisen eurooppalaisen komistuksen seurassa, ei näin perjantaina jaksanut olla enää niin vakava. Hipposportin ihanista kevätuutuuksista haettiin vähän pirteää väriä, otettiin muutama joka blogia koristanut studiokuva, ja treenissä jätettiin esittelemättä kameralle kaikki se hyvä, mitä viikon mittaan pimeinä tunteina on treenattu. Niin, ja niitä pimeitä tunteja, niitä ei ole vuorokaudessa enää montaa. Torstenilla on ollut yövuoroviikko :)


Green is back. New black. Vai onko se sittenkin valkokultainen?


Tätä on treenattu. Low Deep and Grass.

Huomenna jotain viisaampaa. Toivottavasti. Ihanaa viikonloppua, vielä kolme päivää töitä ja sitten täälläkin koittaa vapaapäivä <3

22 kommenttia:

 1. Onko nuo upeat kuvat otettu samana päivänä? Pisti vähän miettimään, että yhdessä kuvassa pelto (ja maasto) on täysin sula ja toisessa kuvassa on kenttä (ja maasto) lumessa :D Mutta erittäin tyylikkäät vaatteet sinulla ja Torstenilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ne on kaikki otettu eilen. Aurinkoisella paikalla sijaitsevat pellot on ihan sulia, mutta muualla vielä on lunta. Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 2. Low Deep and Grass. Repesin! Huiput kuvat, ihanat varusteet.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihania kuvia ja ihana vihreä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ihana vihreä <3 Eikös nyt ole Susanna jo #springtime ;)

   Poista
 4. Ihania noi "studiokuvat"!

  VastaaPoista
 5. Noita studiokuvia ei ole muokattu? Näkyy joitain esineitä taustalla, pienellä vaivalla ne olisi saanut pois. Onnistuneita otoksia kyllä. Mikä niin naurattaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ei ole muokattu kuvia. Ehkä tuollaisen muutaman minuutin extempore kuvaussessioon ratsastuksen jälkeen ei sen kummempia tarvinnut panostaa ;) Sen verran tietysti, että kiinnitettiin ponin huomio porkkanapussilla - jonka äiti heittikin sitten korkealle puuhun. Kyllä poni kiinnostui!

   Poista
 6. Pistipäs kyllä naurattamaan ton ylemmän anon kommentti... :) Ihania kuvia ja tuo vihreä näyttää kyllä kivalta Torstenin päällä!

  VastaaPoista
 7. Vihreä sopii teille ihan älyttömän hyvin, tulee niin keväinen fiilis! :)
  Lisäksi tosi ihanat kuvat taas ja ylintä oli pakko käydä kurkkaamassa useammankin kerran..♥

  VastaaPoista
 8. Wau, ihania kuvia! Niin se vaan ruoho noita hevosia kiinnostaa, oli vihreää tai ei... mun vuokrahevonen myös yritti popsia menemään niitä vähäisiä ruohotuppoja mitä sieltä hangesta pilkotti kun oltiin pelloilla joka on kesäisin niiden laidun. Olispa jo kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, sama täällä. Torsten söisi ihan kaikki korret mitä lumen alta pilkottaa - onneksi tuota lunta ei ole enää paljoa! Pian on taas kesä ja Torstenin kesäkunto ;)

   Poista
 9. Upeat kuvat, millä säädöillä nuo on otettu, jos ei ole muokattu? Ihanan vihreät nuo Eurostarin vetimet, sopivat teille hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niissä kuvissa oli f/2.8, iso 640 ja sulkija 1/125 s.

   Poista