tiistai 4. marraskuuta 2014

Pienet ilot

tai jotain sen tapaista, miten sen nyt ottaa
(ja laaduttomia puhelinkuvia)

Byebye turilasturkki !

Tervetuloa uusi istuva satula !


Tavarat vihdoin järjestyksessä.

Tai sitten jotain tämän tapaista;


Kiitos klipperi, että et toiminut. Halvalla ei saa hyvää. Sillä saa poneja, jotka pitää rauhoittaa klippaukseen, ja klippereitä, jotka eivät leikkaa hikipöhnäisen ponin karvaa. Eikä kyllä kuivaakaan ... Että kun halvalla ostettu poni herää (ennen aikojaan) krapulaisena kännistään, klippaus loppuu siihen. Vaikka hevonen jäisikin tämän näköiseksi ... 

Satuloita oli sovituksessa viisi. Kaikki niistä menee takaisin. 

Tavaroiden järjestely teki hyvää. Viiden tunnin tallikeikan jälkeen autollinen pestäviä varusteita ei vaan houkuta, ei sitten yhtään ... 

Mutta hei, mikäs sen parempaa, kuin tietää, että huomenna uudestaan. Kännisen ponin herättelyä, klipperin kanssa säätöä ja satuloiden sovittelua. Ja sitten viimeistään niiden likaisten kamojen pyörittämistä pesukoneessa. 

Onneksi kohta on viikonloppu ! ;)

7 kommenttia:

 1. Torsten on tarkka karvoistaan, kännisenäkin. :D Torsten on ilmeisesti halunnut ananasklippauksen, päälliosaa pitkää ja sivuilta ja takaa lyhyttä, vähän alkaa olemaan last seasonia, mutta muunneltuja versioita niin ihan in. Torsten on muotitietoinen, seurailee ilmeisesti nykyistä miesten muotia, miten ne karvat kuuluu olla. :D Nyt sitten vain häivytät tuota rajaa niin saat hienon suokkiananaksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaaha... kirjoitusvihreitä... siis suokkiananaksen. ;)

   Poista
  2. Haha, siinä olisi kyllä huumoria kun vain siististi karvoja hieman ... :D kyllä mä luulen että me ollaan tylsiä ja yritetään olla normaaleja, joten normiklippaus siitä toivottavasti lopulta tulee ;)

   Poista
 2. Tuo sopivan satulan löytäminen on todellinen suo.. Itsekkin jouduin ettimään monta kuukautta ennen kun se oikea löytyi :) mutta kyllä se löytyy sullekkin kunhan sen aika on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se. Eikä siitä ole niin montaa vuotta, kun viimeksi etsittiin sopivaa satulaa !

   Poista
 3. Torstenin isän kanssa aikanaan paljon touhuilleena en voi muuta todeta kuin oli kaksi asiaa josta Totti ei tykännyt, matolääkettä ei saanut kirveelläkään suoraan suuhun, vaan ruokaan piilotettuna ja klippaukseen se piti rauhoittaa. Muute herra on kyllä maailman kiltein ori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, poika on siis ihan isänsä kuva ;) vaikkakin matolääke onneksi menee suuhun - samalla taktiikalla kun tuo rauhotusainekin on annettava, neuloja kun poni ei voi sietää !

   Poista