sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Like father like son

Isänsä poika


Olen nähnyt kerran Torstenin isän, Vihi-Totin livenä. Ori teki positiivisen vaikutuksen välittömästi! Torstenissa on niin paljon samaa näköä - sääli ettei koulutustaso periydy automaattisesti ;)

Vihi-Totti Tampereen hevosmessuilla 2012.

Kuten viimeinen kuva osoittaa, myös Vihi-Totilla on toisinaan oma tahto ;) Muutama postaus takaperin eräs lukija kertoi hoitaneensa isäoria, ja kirjoitti, että Herra piti aina klippausta varten rauhoittaa. Ei ole kyllä Torsteninkaan viereen mitään asiaa klipperillä ilman kunnon känniä ;) toim. huom. siis hevosen känniä - klippaaja saisi mieluiten olla ihan selvin päin!

Vihi-Totin hopeinen SM-mitali mielessä Torsten pääsi tänään isäinpäivän kunniaksi treenaamaan kanget päässä. Meillä on kyllä vielä tosissaan matkaa jäljellä kohti korkeampaa koulutustasoa, eikä kanki nyt varsinaisesti auttanut asiassa, sillä Torsten makoili kangella enemmän kuin mielellään ... ;) 
Mikä ohjastuntuma?

Näin kulkee kouluratsu, pintelit ja kaikki !

Babypiffin alkeita ... 

Kuule, voit ihan itekses sipsutella menemään!Kouluratsastuksen yhtenä perustekijänä on rasvata huulia säännöllisesti.

Treenit ja haaveilut jatkuvat, josko joskus olisimme valmiita astumaan isäorin kenkiin ;) Sitä odotellessa, rentoa isäinpäiväniltaa!

16 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia! Torsten kyllä näyttää paljon isältään. Kannattaa kuitenkin ehkä treenata noilla kangilla menoa vaikka valmentajan silmän alla, sillä kummaltakaan ei taida olla kankihommat aivan hallussa (esimerkiksi löysät ohjat - niillä kun tekee pidätyksen, on hevosen suuhun tuleva paine aikamoinen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä luulen että ainakin meidän kannattaisi kulkea aina valmentajan silmän alla, oli kanget tai ei. Ja aika monen muunkin :)

   Poista
 2. Onpas hän hauskan värinen klipattuna! :)

  VastaaPoista
 3. Ihastelin myös tota Torstenin väriä, makee! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen Torsten! :D Tosi hauska!!!

  VastaaPoista
 5. Mikä satula sulla on torstenilla? :) Ompa se hauskan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on albionin platinum ultra, xw leveydellä. T kiittää kehuista! :)

   Poista
 6. Sehän on harmaa! :'D

  VastaaPoista
 7. Tämä kommentti ei nyt liity hevoseen, vaikka hieno sekin on, mutta onko tuo kultainennoutaja sinun koirasi? Ensimmäinen kuva on aivan ihana! :) Nimim. Yksi kultsihullu täällä vaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se on vanhempieni koira - ja varsin ihana sellainen! :)

   Poista
 8. Anonyymi. Veikkaan kyllä että sustakin saataisiin vaikka mitä tilannekuvia..... yleensä porukka valitsee blogiin vaan täydelliset kuvat vaikka se on täyttä valhetta. Kaikista meistä saataisiin kauhisteltavaksi vaikka mitä hevosrääkkäyskuvia koska tilanteet ei aina ole täydellisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ehkä vähän pihalla tämän kommentin tarkoituksesta, mutta ihan totta tuo, että meistä kaikista saa hyviä ja huonoja kuvia. Ja kuka niitä huonoja nyt haluaisi katsella? ;)

   Poista