torstai 10. huhtikuuta 2014

Vanha kunnon ponipäivä

Tiedättekö ponipäivät? Kun hevosten kanssa hupsutellaan, tehdään vain hauskoja juttuja ja unohdetaan työnteko? Me pidettiin pitkästä aikaa ponipäivä oikein pitkän kaavan mukaan :) No, aluksi Torsten joutui kyllä juoksemaan irtona kentällä. Ponny on taitava - me ei tarvita liinaa ympyräjuoksutukseen. Molemmat pojat saivat myös piehtaroida hiekalla, uudestaan ja uudestaan pojat hieroivat selkälihaksiaan pehmeään hiekkaan. Sitten vähän maisteltiin vihreää - ja lopuksi pojat pääsivät vanhaan tarhaansa juoksemaan. Torsten esitteli sellaista ravia, ette huh! Voi kun samaa nähtäisiin viikonlopun kisoissa ... Eipä muuten meinanneet kumpikaan poneista antaa lopuksi kiinni ;) Kaikki kiva loppuu aikanaan ja hevosten julma kohtalo oli päätyä talliin harjaukseen ja porkkanoille ;) 

Humputtelupäivät ovat ovat ihan ehdoton vastapaino treenipäiville. Ja omille, rankoille työjutuille. Ja tajuttomalle jännitykselle, minkä tulevan viikonlopun kauden ensimmäiset kilpailut aiheuttavat. Perhoset tekevät jyrkkiä mutkia ... Mä olen koko viikon istunut sormieni päällä, etten kirjoita angstipostausta. Enää en kykene mihinkään järkevään analysointiin, me mennään just niinkuin mennään ja that's it. Alkuviikon ratsastelut eivät ole sujuneet laisinkaan, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi olla ratsastamatta. Eilen maastoiltiin, tänään humputeltiin - ja huomenna - noh, katsotaan, mihin jännitykseltäni kykenen. Onneksi päivä menee koulussa opettaessa ja ilta kakkosduunissa. Ei ehkä jää aikaa murehtia liikoja ja purra jo purtuja kynsiä enempää ;) 

Mulla on pieni aavistus, että istuntanumero ei ainakaan tule olemaan kummoinen ... ;)

Näihin fiiliksiin, pitäkää lauantaina peukkuja! :)

P.s. FBssä tuli vastaan ihan mieletön video. Mä en liiemmin ole westerniin ihastunut (vaikka voisinkin kuvitella itseni ja Torstenin laukkailemassa Australian maaseudulla kuin lehmityttö konsanaan), on alla oleva hevonen aika mahtava :))

Julkaisu käyttäjältä Campeirismo Puro.

14 kommenttia:

 1. Hyvin se menee ! Fiilistelet vaan 😊

  VastaaPoista
 2. Paljon paljon onnea kisoihin, täällä pidetään peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista
 3. Ponipäivät ovat parhautta <3
  Lajin suola ja varsinkin sokeri ;)

  Kisajännitys taas ei... Mutta turhaan sä suret. Hyvänä päivänä kaikki sujuu, huonompana saat hyvää kokemusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponipäiväthän on ihan huippuja :)

   Ja joo, eiköhän kauden aloituksen voi aina ottaa kokemuksen kannalta... :))

   Poista
 4. Toivon teille menestystä,Torsten on tosi hienon näköinen suokki!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kisoihin! :)

  Mullakin oli eilen humputtelupäivä harvinaisen p*skan päivän jälkeen - harjailin hetken aikaa irtokarvaa pois ja sen jälkeen Totti pääsi vapaaksi kentälle. Iloinen teinihevonen on paras parannuskeino <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, etenkin oikeasti huonojen päivien jälkeen heppaset ovat parasta terapiaa :))

   Kiitos!

   Poista
 6. Nää rentsit hupsuttelupäivät on ihan parhaita !! Meil oli tämmönen viimeks keskiviikkona ja voi vitsi miten olin yhtä hymyä loppupäivän ! Kyllä nää karvanaamat on ihan parhaita mielenvirkistäjiä... ♥

  Paljon tsemppiä kisoihin, hyvin ne menee !! Ainakin Torsten voi kerätä teille kaikki söpöyspisteet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on <3

   Kiitos, ehkä me mennään sillä linjalla, että Torsten saa hoitaa kaikki pisteet kotiin ... ;)

   Poista