maanantai 25. marraskuuta 2013

Joukkohysteriaa

& vastapainoksi rauhallista koti-iltaa




Nappaamani kuvat melko onnistuneista macaroneista (kyllä niitä taas monta peltiä epäonnistuikin...) ja rauhallisesta kynttilän valosta ei muuten todellakaan kuvaa parhaiten omaa fiilistä juuri nyt. Ehkä jotkut ilotulituskuvat tai astetta villimmät biletyskuvat olisivat olleet tilanteeseen sopivampia. Tilanteeseen, missä ensi elokuussa minä ja ystäväni - yhdessä 60 000 muun teinixin kanssa - päästään nauttimaan Cheekistä Stadikalla!!! Todellinen teini olo ;)

Olen niin täpinöissäni, että jopa ponit saivat tänään vapaapäivän. Osasyynä lepariin (ja tärinään, eikun täpinään) saattaa olla yön aikana peräti kahden tunnin ajan unesta nautittu vähäinen määrä- se ei kyllä ollut Cheekin ansiota, vaan ihan muiden asioiden summa. Tällä viikolla tapahtuu niin paljon kaikkea kivaa :)) 

Mutta nyt, nyt jatkan käsieni päällä istumista ja yritän käyttäytyä joululehtien ja herkkujen leppoisassa seurassa. Vaikka mieli tekisikin tanssia ja laulaa, hyppiä ja pomppia teinitytön lailla ;) Löytyykö kohtalotovereita? :))

4 kommenttia:

  1. Oi kyllä löytyy! Me ei saatu puhelimitse, mutta sitten ihmeen halvalla huuto.netistä. Ja ihan täpinöissään ollaan myös täällä!

    VastaaPoista
  2. Miten musta tuntuu että elokuinen stadika on täynnä nimenomaan Girl Poweria ;)

    VastaaPoista