keskiviikko 1. elokuuta 2012

POP

Kesä on pop. Heppavapaat on pop. Heppavapaan päivän jälkeen tallille meno ja ponien näkeminen, se vasta onkin POP! :) Pidän yleensä kerran viikossa hevosettoman päivän, mutta nyt viime aikoina vapaa-päivät on saattaneet venyä kahteenkin päivään... Ja on se oikeasti ihanaa! Eilenkin sain vaikka mitä aikaiseksi, siivottua kotona, hengailtua uusien sekä vanhojen ystävien kanssa, juotua aivan liian monta shottia Lasipalatsin terassilla... Ja silti, oli ihanaa nähdä ponipojat tänään <3


Eilen I ja T saivat uudet kengät alle. Torsten sai hokkireillä varustetut popot, sillä sunnuntaina on tiedossa sekä minun että Torstenin ihka ensimmäiset aluekisat, jotka ratsastetaan nurmella. Iiiks! Olettaen tietysti, että poni kulkee puhtaasti... ;) 

Puhtaasti se on nyt kyllä kulkenutkin. Tähän väliin täytyy mainita korjaus, kun aloin sitten tarkemmin laskea tuon viime sunnuntaisen maastovaelluksemme kilometrejä. Niitä kertyikin 25, eikä 15, niinkuin olin persetuntumalla arvioinut ;) 

Maanantaina kävi osteopaatti Tiina Kataja jälleen hoitamassa Torstenia, joka kuulemma oli huomattavasti vähemmän jumissa kuin viimeksi! :) Samoilla linjoilla mennään kuin edellisen kerran jälkeen, eli mahdollisimman rentoa ja letkeetä työskentelyä harjoitetaan, kokoamista tulee välttää. Sanoinkin, että humputtelemme kotona nyt pitkänä kuin mäyräkoirat, ja sitten kisoissa radan ajaksi T saa tulla vähän ylempään muotoon :) 

Tänään, kahden vapaapäivän jälkeen ponilla oli kyllä virtaa kuin pienessä kylässä... Hetkeksi jouduin lopettamaan ratsastuksen, kun vuotias suomenhevostamma päätti, ettei laitumella olekaan niin kivaa... Onneksi  lopulta suostui laitumelle jäämään ja pääsin takaisin ratsastamaan. Olin jotenkin ajatuksissani satuloinut Torstenin liian taakse, joten laiskana en korjannut satulointia, vaan otin sen kokonaan pois. Vitsi, että oli kivaa mennä ilman satulaa pitkästä aikaa! Ja Torsten... Se liikkui sellaista ravia, että huh. Voi sitä tahtia ja askeleen kokoa, energiaa ja lennokkuutta! Aivan mielettömän hieno poni <3 Ehkä jopa hienoin! 

 Facebookissa entiset työkaverit kirjoittelivat tänään elokuun alkamisesta, osa jopa vähän negatiiviseen sävyyn ;) Itsestäni huomaan, että päällä on kova odotus elokuun puoliväliä ajatellen - nyyh, vaan tänä vuonna mun elämään ei astukaan innostuneita ekaluokkalaisia, tai jo rutiinilla kouluun saapuvia kuutosluokkalaisia, ei tule metsäretkiä, välituntivalvontoja (joita ei ole ikävä, mikäli ilma on huono ;)), eikä etenkään sitä sellaista kivaa opiskelua, koska omia opintoja ei lasketa...  Nyt työpaikan vaihto kaduttaa, täytyy myöntää... Mutta ehkä se tästä, jonain vuonna sitten taas! Ihanaa elokuuta teille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti