maanantai 2. syyskuuta 2019

Partytime

Parit kolmekymppiset


Meillä vietettiin viikonloppuna todennäköisesti tämän vuoden isoimmat pirskeet, kun Teemu ja hänen kaksoisveli täyttivät kolmekymmentä vuotta. Ulkojuhlia, missä paljon vieraita jäi myös yöksi, suunniteltiin pitkään ja hartaasti - hyvää harjoitusta jonkun tulevan vuoden hääjuhlaa varten ;) Tässä vähän kuvatunnelmia partyista, muutamia videoita löytyy instan puolelta löytyy My storyista Kesä-kohokohdista :) 

Elokuun viimeisenä päivänä ilma todellakin suosi! Lämmin ilta, kuuma palju ja sauna, hyvää ruokaa, iloista juhlakansaa ja kesämusaa, paremmin ei olisi juhlia voinut viettää :) Ponit olivat myös melkoinen vetonaula ja Torsten ja Clancy saivat osakseen mielettömän määrän huomiota. Näyttivät nauttivan :D 
Puutarhavalot ovat edelleen paikallaan, ei niitä raaski vielä ottaa alas. Tuovat satumaista tunnelmaa puutarhaan. Auringonkukat ilahduttavat niin sisällä kuin ulkona. 
Ja niin ihanaa kuin juhliminen on, syyskuu pyhitetään arjelle ja hevostelulle. Ja valmistaudutaan lokakuun pirskeisiin Helsinki Horse Showssa :) Oikein lämmintä ja aurinkoista syyskuuta! 

4 kommenttia:

  1. Olisi ihanaa nähdä kuvia saunasta ja paljusta :) sekä toki myös tallista ja säilytystiloista yms käytännön asioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, niistä ei ole ollenkaan kuvia! Olivat siis vuokralla meillä 😄 Sauna meillä on kyllä sisälläkin mutta oli helpompi pitää kaikki muu paitsi nukkuminen ulkona 😄 Tallista löytyy kuvia vanhemmista postauksista; tässä esim. yksi sellainen! https://jillanblogi.blogspot.com/2017/12/ennen-ja-jalkeen.html?m=0#comment-form

      Poista