sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Merellä

Lauantai-ilta merellä
Hääparille osui upea ilma!

En voinut hillitä itseäni - räpsin kuin hullu kuvia enkä voi olla jakamatta niitä. Liikaa ihania kuvamuistoja - maisemat ja valot kohdallaan! Pääsimme eilen kesän ekalle veneretkelle ihanan ystävän veneellä. Kerran kesässä, niinkuin viime vuonna. Silloinen veneilyreissu oli hieman erilaisempi, koska se oli edellisen veneemme koeajelu tulevalle ostajalle. 

Tämän kesän reissu oli siis huomattavasti parempi. Kierreltiin Helsingin edustalla ja pysähdyttiin Carusellille pizzalle. Sieltä saa kyllä yhdet Helsingin parhaista pizzoista. Terassin maisematkin kuuluvat parhaimmistoon. On ihana katsella ohi lipuvia veneitä. Yhden nokassa seisoi kultainen noutaja nauttimassa meri-ilmasta. Hän oli aika mainio tyyppi.

Veneily on edelleen parasta mitä tiedän. Jopa parempaa kuin puutarha. Hevosharrastuksen kanssa aika tasoissa. Tällaisena kaatosateen päivänä ei tietysti yksikään kolmesta ole kivoja. Ja kaikkea ei voi saada. Veneilyharrastus jatkuu omalla veneellä viimeistään kun jäädään eläkkeelle! Tai voitetaan lotossa.

Nyt tallille. Sateesta viis, tänään on pakko päästä liikkumaan ponien kanssa! 
Mukavaa sunnuntaita :)

2 kommenttia: