keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Voita liput Helsinki Horse Showhun

Yhteistyössä Helsinki Horse Shown kanssa


Pian on taas vuoden odotetuimman hevostapahtuman aika - Helsinki Horse Show valtaa Jäähallin alle kuukauden kuluttua! 

Viime vuonna koko tapahtuman kohokohtia oli Anna-Julia Kontion huikea sijoitus kuudenneksi lauantain GP:ssä, ja areenalla tanssahdellut superpari, tänä vuonna aivan uskomatonta tulosta tehnyt Henri Ruoste ja Rossetti. 

Tänä vuonna odotukset ovat siis vähintään yhtä kovat - ja jo nyt tiedämme, että sekä hallitseva euroopanmestari, Martin Fuchs että pan-amerikan tuore kultamitalisti Marlon Módolo Zanotelli saapuvat Helsinkiin ottamaan mittaa toisistaan. Äärettömän taitavalla ratsastuksella viime vuonna World Cupin osakilpailun Helsingissä voittanut Gudrun Patteet on myös ilmoittanut saapuvansa puolustamaan voittoaan. Saamme siis takuulla nähdä kutkuttavan jännittäviä luokkia ja maailman parasta ratsastusta!

Oletko sinä joskus ollut katsomassa Helsinki Horse Showta? Haluaisimme kuulla, mikä on paras muistosi Horse Showsta - kenties joku aivan erityinen näytös, huikea ratsastaja, laaja expo, vai koko tapahtuman tähdet, eli hevoset? Vai jotain ihan muuta? 
Ja jos et ole koskaan käynyt Horse Showssa, kerro kenet ottaisit mukaan kanssasi Suomen ainutlaatuisimpaan hevostapahtumaan ja voita teille liput! Arvon kaksi kahden hengen lippupakettia keskiviikon ja torstain näytöksiin. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja liput voivat olla sinun! :) 

TULEVAISUUDEN TÄHDET
10:00 – n. 21:30
Amateur Tour 80, 90 & 100 cm
Pony Tour 110 cm
Small Tour 110 cm
Medium Tour 120 cm
Black Horse Nuoret hevoset 4-5-6-7 v 

35. Helsinki Horse Show starttaa kotimaisilla luokilla. Esteratsastuksen iloa ja tulevaisuuden tähtiä kotimaisissa luokissa aina 80 cm tasolta ylöspäin. Päivän aikana areenalla nähdään jopa 200 ratsukkoa.
SUPERTORSTAI
8:00 – n. 21:30
Amateur Tour 80, 90 & 100 cm
Pony Tour Final 115 cm 
Small Tour 110 cm
Medium Tour 120 cm
Black Horse Nuoret hevoset 4-5-6-7 v tuomariarvosteluin
Kansainvälisten ratsukoiden juonnettu harjoittelu 

Tuhti yli 13 tunnin superpaketti esteratsastuksen huumaa. Kotimaisen esteratsastuksen nousevia tähtiä ja suursuosion saavuttaneet nuorten hevosten tuomariarvostelut. Paras nuori hevonen kruunataan Talent of the Year -tittelillä. Illan päättää avoin kansainvälisten ratsastajien verryttely pääareenalla mielenkiintoisten haastatteluiden kera. 


Arvontalomakkeen poistuttua 29.9.2019. arvontaan ei voi enää osallistua. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostilla 30.9.2019. Mikäli voittaja ei vastaa 2.10. mennessä, arvomme uuden voittajan. Liput toimitetaan voittajille sähköpostilla. 
Tsemppiä arvontaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti