sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Sateisena syntymäpäivänä

Torsten 14 vuotta ❤️


Torstenin syntymäpäivänä on aina ollut aurinkoa ja lämpöä. Tänään vettä on tullut varhaisen aamun tunteja lukuunottamatta kuin saavista kaatamalla - luonto ja laidun kiittää! Kakkukestejä vietetään joku hieman lämpöisempi päivä. Torsten jos joku on kermakakkunsa ansainnut. 


Eilen Peikon kanssa lenkillä mietittiin, että miten olemme päässeet elämässä tähän pisteeseen. Että elämään on tullut Peikko, Torsten, Clancykin. Nämä satumaiset maisemat ja ihana koti. Tulin siihen lopputulemaan, että ilman Intoa, minulle ei olisi koskaan tullut Torstenia. Torstenhan ostettiin silloin, kun Into oli vielä hevonen parhaassa iässä, kasvamaan tulevaisuuden ratsuksi, yhdessä silloisen täyshoitotallinpitäjän kanssa. Torsten oli silloin puolitoista vuotias ja vasta myöhemmin lunastin sen kokonaan itselleni. 
 Ilman kahta suomenhevosta en olisi koskaan päätynyt yksityistallille tänne Inkooseen. Ja ilman sitä aikaa, en edes tietäisi tästä upeasta kylästä, mistä nautin niin paljon jo silloin, kun vain hevoset asuivat täällä. Elämä olisi varmasti tänä päivänä aivan erinäköistä, ilman niitä aikoja. Intolle, jälleen kerran, kiitos ❤️











Ja Torstenille. Torsten on sellainen hevonen, ettei se anna mitään ilmaiseksi. Sen kanssa on eletty kaksitoista vuotta yhdessä ja pikkuhiljaa voisin sanoa, että tunnen hevoseni läpikotaisin, ihan samalla tavalla kuin Torsten tuntee minut. Ihan pienen pienistä eleistä ja ilmeistä pystymme lukemaan toisiamme kuin avointa kirjaa, eikä ole tilannetta mistä emme yhdessä selviäisi. Jos Into kasvatti minut esiteinistä aikuiseksi, Torsten on äärimmäisellä pitkäpinnaisuudellaan kasvattanut minusta paremman, herkemmän ratsastajan ja eläinten käsittelijän. Torsten on niin käsittämättömän herkkä ja jääräpää samaan aikaan, että toisinaan olemme kyllä lyöneet päitämme yhteen juuri näiden ominaisuuksien takia. Joku voisi nimittäin sanoa, että sellainen hevonen kuin omistajakin. 

Toivottavasti saan nauttia elämästä Torstenin seurassa vielä monta vuotta eteenpäinkin. Satoi tai paistoi, arjessa ja juhlassa, Midgårdissa on aina ripaus tulista latinoa ja lempeää ja rehtiä suomalaista, kun Tottiino on kanssamme. Hyvää syntymäpäivää, Torsten ❤️


Ps. Illalla kerrankin poikien ei tarvitse kurkkia tallin ikkunasta salin televisiosta puutarhaohjelmia (ponit pitävät minua 60+ vuotiaana  ja Ttä 100+ vanhuksena koska garden garden garden ;D), sillä illalla kannustetaan Leijonat MM-kultaan!!! 

2 kommenttia:

  1. Lämpimät onnittelut Torstenille! ❤️
    Syntymäpäiväkakusta voi tehdä tavallista isomman kun voi yhdistää jääkiekon MM-kultamitalikahvit juhlintaan!

    Ihanaa toukokuun loppua ja mahtavaa kesäkuuta!

    Maarit L. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, näin täytyy tehdä!! Superpartyt laitumella :)

      En ymmärrä miksen enää pysty kommentoimaan puhelimella, vastasin tähän heti mutta ei se vaan ikinä tullut näkyviin. Höh.

      Poista