sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Case ruunikot

Kesälaitumelle lasku


Tätä on odotettu, tähän on valmistauduttu, tätä on pelätty ja kauhisteltu ja vähän ehkä hysterisoitukin. Meneekö pahamaineinen Peikko laitumelle isojen poikien kanssa? 
Eilen se sitten kokeiltiin. Neljä ihmistä tarhasta napatut puunrangat kädessä valmiina erottamaan vatsan alla toisiaan potkivat ponit. Ja kuinka sitten kävikään. 


Voihan maailman söpöin poni. (ja rikkaruohot :()

Torstenin kanssa välit on selvitetty, pikkuponi ja Torsten väistävät toisiaan melko kohteliaasti. Mutta mites sitten Clancyn kanssa. Muutaman tunnin syömisen jälkeen Peikko oli ihan sitä mieltä, että onpa muuten tylsää. Siis ei mitään säpinää! 

Peikko hakeutui Clancyn luokse joka olisi välittömästi alkanut hoitamaan kiljuvaa pikkuponia...

Peikolla vaan oli muut jutut mielessä :D 

Fiksuista fiksuin Clancy ei lähtenyt provosointiin ja käveli pois - no Peikkohan laukkasi Clancyn eteen (monta kymmentä kertaa), että nyt jatketaan!

Älä roiku mun riimussa!

No osaatko sä tehdä näin?


Mä osaan tehdä näin!

(Välikommentti, omg miten kaunis tuo isompi ruunikko on!)

Ja osasihan Clancykin nostaa etupään ilmaan!



Ja jaa-a, sitten jatkettiin syömistä. 
Näin sunnuntaiaamuna on muuten ihan parasta nauttia kaffekupposesta ja katsella samalla kolmen ponin laidunnusta. Ilman riimuja ;) Näyttää sujuvan rauhallisissa merkeissä! 

2 kommenttia:

  1. Peikko taitaa vain kaivata leikkiseuraa! Toivottavasti Clancy innostuu leikkisille enemmänkin. Peikko olisi varmaan onnensa kukkuloilla, jos saisi laidunkaveriksi varsan.

    2-vee Albert ainakin painisi mielellään vaikka tuntikausia. Onneksi meidän tallin aikuiset ruunat jaksavat leikkiä sen kanssa, jopa 20+-ikäinen näykkii ja jahtaa sitä innoissaan. Niitä on hauska seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peikko ja Clancy leikkivät kyllä melko kivasti. Joskin Peikolla on ruma tapa aiheuttaa vekkejä Clancyn turpaan ja kun saa lähdöt, käy puremassa toista takajalkojen välistä tai vatsan alta. Joku päivä sitä vielä sattuu :D Mutta ehkäpä se oppii. Clancy leikkisi mielellään enemmänkin. Torstenin kanssa vain rapsuttelevat, Torsten ei jaksa mitään painimista. Ehkäpä Peikko ja Clancy oppivat vielä painimaan! Iltaisin on kyllä melko väsynyttä porukkaa tarhassa ja karsinoissa.

      Ihanaa että teillä senioritkin leikkii! Kyllä hevosten touhuja on mukava katsella.

      Poista