keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Hetki ennen sadetta

Luonto on kyllä just nyt kauneimmillaan. Maanantaina oli koko päivän sellainen juuri ennen kuin taivas repeää-ilma. Käytiin kaikkien kolmen ponin kanssa maastossa kävelemässä eikä voi kuin huokailla. Niin kaunista, ja mitä tuoksuja. Tuomen tuoksu on huumaava! Puutarhassa tuoksuu verbena ja laventeli ja hedelmäpuiden kukat. Sitä on niin hurmiossa ulkona ettei sisällä malttaisi olla laisinkaan. Eilen taisin kotiutua vähän yhdentoista jälkeen illalla ponihommista - koska iltapäivällä oli liian kuuma ratsastaa. Toukokuussa!

Nyt muutama kuva kotimatkan varrelta, sieltä maanantailta. Taivaaltahan ei sitten lopulta, päivän odotuksen jälkeen, satanut mitään vaan illaksi pilvipeite rakoili ja nähtiin aurinkoakin. Vesisade olisi ihan tervetullutta. 
Kuvia myös iltakävelyltä meren rannalta. Samasta paikasta missä viime kesänä pilasin Tn kosinnan ;D ❤️ Ihana kallioranta. Meri oli melkein jo lämmintä, ja se tuoksu, se on jotain mitä on ollut ikävä. Viikonloppuna lotto vetämään ja venekaupoille. Ja jos se ei onnistu, niin varmaan sitten eläkkeellä voi seuraavan kerran miettiä veneilyä :P Onneksi merta saa ihastella ilman venettäkin. 




















Kotipihalla ❤️

Ensi kerralla sitten niitä heppajuttuja. Ovat nimittäin kaikki tehneet töitä joka päivä tällä viikolla. Ja siitä on kuvamateriaalikin. Until next time - nyt vielä hetkeksi puutarhaan!

2 kommenttia: