maanantai 6. toukokuuta 2019

Peikko tuli taloon

lauantain puutarhahetki toukokuun lumisateessa


Launtaina istuskeltiin sisällä tyttöjen kanssa, juotiin kaffea ja lasilliset roseeta ja herkuteltiin mansikoilla ja juustoilla ja katseltiin puutarhaohjelmia. T on käytännössä asunut verstaalla, punaiseen menopeliin on vaihdettu kevään aikana moottori ja nyt kuulemma oikeasti olisi jo ajokelit. Hommia on piisannut, tosin viikonloppuna kun V8 pärähti käyntiin, oli aika paljon iloisia kasvoja meidän pihalla :) Voiton puolella ollaan. 

No joka tapauksessa, systeri valitteli että on vähän tylsää. (Siis eikö kaikki pidä puutarhaohjelmista?) Alunperin oltiin ajateltu ottaa aurinkoa puutarhassa mutta lumipyry pilasi sen suunnitelman. Peikko laittoi tarhasta viestiä että hän voi tulla piristämään lauantain iltapäivää ja sehän passasi hyvin.


Peikko on ihan timanttia!
 Pienen virhearvioinnin tein toissaviikon helteillä, Peikko on ollut ihan lääh puuh turkkinsa alla joten se pääsi klipperiin. Alle 75 cm korkeasta ponista lähti enemmän karvaa kuin Torstenista... Mutta sitten tulikin takatalvi ja minä olen ostanut Länsi-Uudenmaan heppakaupat tyhjäksi miniponitoppaloimista. Ups. Mutta pakkohan kohta on alkaa taas lämpimät kelit?! Tai sitten vaan täytyy lumipyryn yllättäessä napata poni sisälle lämmittelemään :) 




Juustovaras










Peikko katseli meidän kanssa noin tunnin puutarhaohjelmaa ja viihdytti kissoja ja Pätkistä ja seisoi hievahtamatta matolla ettei lattiaan jäänyt kavionjälkiä. Sitten se meni lällättelemään tarhaan isoille poneille, että mitä sen lauantaina tapahtui. Ja ponit oli tosi kateellisia. Pitänee varmaan järjestää puutarhapartyt jotta isotkin pojat pääsee lauantaikahville mukaan :)

2 kommenttia:

  1. Peikko on ihana ja kaikki muutkin. Hassut, hurmaavat kuvat. Ja tuo: "Alunperin oltiin ajateltu ottaa aurinkoa puutarhassa mutta lumipyry pilasi sen suunnitelman"! Heheh, niin Suomen kevät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä ja kevät - nyt tämän päiväiselle vesisateelle olikin kyllä jo tarvetta! Peikko <3

      Poista