tiistai 13. maaliskuuta 2018

Päivän paras hetki

Sadepäivinä


What can I say, nyt on varmaan se aika vuodesta kun hevoseton ihminen toteaa että kiitti riitti ja varaa äkkilähdön lämpimään. Viikon vesisade ja loskassa liukastelua on ehkä pahinta ever - ja kääk, eihän tätä ole kestänyt kuin kaksi päivää. Ihan riittävästi jo :P 

Ja siinä ne merkittävimmät Midgårdin kuulumiset varmaan olikin :D Minä nautin sohvasta ja uudesta kaudesta Mr. Murdochin murhamysteerejä ja odotan kesää villapeiton alla. Antaa ulkona sataa vaan - samaan malliin kun jatkuu niin kesään ei kauaa mene! 
Poneihin ilmat tai tilsat ei tunnu vaikuttavan. Etenkin Peikolla on kentällä - jota ei näillä sateilla enää kauaa ole, nyyh! - varsin railakasta menoa :D Hän vielä harjoittelee erottamaan sen kenttäreissun, kun Torstenkin on vapaana ja on lupa riehua sen kanssa, siihen kenttäreissuun kun Torsten tekee ratsuntöitä ja silloin ei saisi riehua. Ettei ratsastaja tipu ;) Tai riehua saa toki, mutta jossain muualla kuin Torstenin nenän edessä. Torstenille kymmenen pistettä pitkästä pinnastaan! 

Ilmasta huolimatta päivän paras hetki ei ole ollut se kun saa rojahtaa sohvalle. Lähdettiin iltapäivällä maastoon Torstenin kanssa; ja saatiin oma PT mukaan pitämään tahtia yllä! Peikko kulki niin kauniisti Tn kanssa - ja Torsten tykkäsi odottelutauoista jottei vähän hitaamman puoleinen PT-pari jäänyt liian kauas jälkeen. Yhdessä lenkkeilystä on haaveiltu about niin kauan kuin täällä on asuttu ja nyt vihdoin Peikolla tuntuu olevan järki mielessä oman tontin ulkopuolella ja T (ei siis Torsten vaan se toinen T :D) ei onnu enää ihan niin paljon - seurassa maastoilua parempaa harrastusta ei varmaan ole olemassakaan!

Sääennuste lupailee loppuviikkoon aurinkoa - toivottavasti ympäri Suomen ja runsain mitoin! Palataan taas ♥

9 kommenttia:

 1. Vitsit miten hauskoja ja elämäniloisia kuvia. Peikko on varsinainen veijari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikko on varsinainen hupiveikko, paitsi silloin kun se päättää antaa Torstenille köniin... Peikko saa jatkaa harjoituksia poneiksi olemisessa taas omassa tarhassaan...

   Poista
 2. Voi ihanuutta!

  Sade on sade, vettähän se vaan on. 😉 En tiedä onko joku hevosihmisille tyypillinen ajatuksenkulku, mutta myös kommentoin eilen säätä "kevättä se tekee". Vaikka kieltämättä hankikelejä tulee ikävä.

  Peikko on niin hurmaava poni ja hienosti oppii uusia asioita kun yhteinen maastolenkkikin jo sujui.

  Kivaa keskiviikkoa ja leppoisaa loppuviikkoa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankikelejä on niin ikävä! Meidän pellolle auratun "kentän" pohjastakin alkaa jo jäätynyt savi pilkottamaan, not cool! Vaikka toki se tarkoittaa, että kevät on täällä <3

   Poista
 3. Voi miten sympaattisen oloinen riiviö tuo Peikko on :)
  Varmasti ihania nuo yhteiset maastoretket, hyvää on kannattanut siis odottaa.
  Kevättä kohti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maastoretket on parhautta, yhdessä kaikki on kivempaa :))

   Poista
 4. Kiva, että otat Peikon mukaan kentälle. Saa samalla liikuntaa ja puuhaa. En ole ennen moista nähnyt kuin ehkä tammoilla ja varsoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällainen kentällä hengailu on mukavaa kaikille ja jo edesmenneen Inton ja tietysti Torstenin kanssa tätä harrastettiin. Ei tarvitse toisen jäädä tarhaan, kun voi tulla töihin mukaan :)

   Poista
 5. Hei, miten teillä on mennyt Torstenin jalkavaivojen kanssa? Löysin jotain paljon vanhempaa postausta ja mietin kokeilitteko Torstenin kanssa koskaan cartrophenia? Jos kokeilitte, oliko siitä apua?
  Meillä on 21-vuotiaalla tammalla 4 vuotta sitten todettu nivelrikkomuutoksia oikeassa etujalassa (ja kintereissä, mutta en tiedä ovatko kinnerpatit). Se on ontunut viime syksynä, kahdesti oli varattu aika Viikkiin mutta kauheiden lumimyrskyjen takia sinne asti ei tamma koskaan päätynyt. Nyt se on oireillut nostamatta terveempää etujalkaa maasta vaikka kuinka on pyytänyt, aikaisemmin nostanut kaikki jalat moitteetta. Ensi tiistaina taivutukset tallilla, jännittää kauheasti. Cartrophenia ollaan mietitty...

  VastaaPoista