sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Vuoden Visuaalisin

BlogiKotitalliuden ytimessä - kun haluaa aidat kentän ympäri, pystytetään tolpat hankeet ja kun aitalanka loppuu kesken, kaivetaan navetasta puuvillaista ikkunantiivistenarua jatkoksi - roikkuu kuin pyykkinarut ;D Mutta ponit ovat iloisia kun pääsevät isoon tilaan harjoittelemaan yhdessäoloa!(Ihan joka päivä harjoittelu ei ole ollut pelkkää pusuttelua.)


Auringonpaistetta, lasi kuohuvaa ja toinen kahvia - ponit hengailemassa yhdessä (!!!) muutaman metrin päässä tarhassa. Perhettä ja ystäviä skoolaamassa mukana; teille, jotka olitte äänestäneet blogini kolmannen kerran palkintosijoille Blogiexpossa. Äidille, jota ilman ratsastus tai monia muitakaan kuvia en voisi täällä kanssanne jakaa - ja tietysti Torstenille ja Peikolle, jotka innolla ovat mukana kaikessa hassuttelussa!

On upeaa olla Vuoden Visuaalisin blogi, olen niin iloinen ja otettu tästä kunniasta. Minulla on epäilemättä maailman parhaimmat lukijat sekä äänestäjät ♥ Kiitos. Enkä ole unohtanut lupaamaani kahvihetkeä kotonamme (vaikka täytynee myöntää, että siinä vaiheessa kilpailua en voittoon uskonut :P) - sovitaan päivä tarkemmin, jahka upea puutarha puhkeaa loistoon. Tänään huomasin jo pienet lumikellot talon reunustalla, puskemassa kinosten läpi - kesä tulee kohisten! :D Tai ainakin siltä se on tänään tuntunut, toppahousut ja villasukat jalassa, kun kesämusa soi ja aurinko antaa väriä poskiin, ollaan jo voiton puolella.

Mitä ihaninta sunnuntai-iltaa, just sinulle ♥

7 kommenttia:

 1. Sydämelliset onnittelut! Niin oikein äänestetty, taas kerran. 😊

  Piti katsoa moneen kertaan noita urheita kukkia, jotka ovat jo puskeneet lumen läpi, kohti kevättä, kesää, aurinkoa ja lämpöä.

  Mahtavaa maaliskuun jatkoa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista kommentistasi - ja samaa katselin minäkin, että ovatko kukat ihan oikeita ja tosiaan tämän kevään kukkia. Upeita, toivoa on!

   Kiitos samoin sinulle, aurinkoa maaliskuuhun!

   Poista
 2. Onneksi olkoon Jilla, Äiti ja koko perhe!! Mahtavaa!!

  VastaaPoista
 3. Onnea, onpa teillä ollut aurinkoinen juhlahetki☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - oli kyllä parhaat sunnuntaibileet pitkään aikaan! ❤️

   Poista
 4. Paljon onnea!❤ Niin oikeaan osoitteeseen meni kyllä tämä tunnustus!
  Ja upeita kuvia jälleen, ihanan näköistä teillä siellä😍
  - Ida R.

  VastaaPoista