tiistai 2. toukokuuta 2017

Ennen arkea

The breakfast ♥
Muutama foto täydellisestä vappuviikonlopusta joka alkoi oikeastaan jo torstaina. Istuttiin pitkästä aikaa ystävän kanssa iltaa kera raparperipiirakan - tyttöjen jutut tulevat aina välillä niin tarpeeseen! Perjantaina nautittiin Tn kanssa Teatterin herkuista ja lauantai, se vasta jännittävä päivä olikin. Koska täytin vappupäivänä vuosia sain etukäteislahjana pienen kaunistautumishetken sisareni tyylikkäässä Kaivopuiston Kauneus hoitolassa Tehtiksellä. Piikkipelko sai tärisemään, mutta kaikki meni hyvin ja nyt odotellaan, katoaako ne otsassa olevat, teinistä asti häirinneet rypyt oikeasti muutamalla pikkupistolla. Toivottavasti!

Vappuaattona rentouduttiin maaseudun rauhassa - vähän ponia ja koko päivän ruuanlaittoa, illaksi aurinkokin liittyi mukaan juhlaan ja mikäs sen mahtavampaa kuin muutama lasi pirskahtelevaa ja ruokapartyt! Syöminen, elämän suola ja sokeri ;)

Ja koska tämän tietää myös maailman paras T, kantoi hän aamulla tarjottimen täynnä herkkuja sänkyyn - siis niin täynnä että kannatti nousta ja siirtyä tukevasti pöydän ääreen herkuttelemaan, oi ihanuutta! Hitaan aamun jälkeen seilattiin täydessä auringon paisteessa Kaivariin, parkeerattiin vene ja nautittiin olosta :) Jos aattona ilma ei ollut parhaimmillaan niin varsinaisen liputuspäivän sää ei olisi voinut olla parempi ja kun alkuilta istuttiin vielä maalla brunssilla aurinkoterassilla, on ihan mahdollista että tänään tarttui vähän väriä pintaan. Punaista hehkua, heh heh. 

Tällaisen pitkän vapaan jälkeen onkin jo korkea aika palata arkeen - koko viikko luvassa töitä ja ihan liikaa koulujuttuja. Ja vaikka meidän vappu olikin rauhallisen puoleinen, on tähän "maananataiaamuun" herätty hirveässä hedarissa ja tosi väsyneenä :P Sellaista se on kun vanhaksi elää. Onneksi nuo lähes kolmekymmentä reipasta vitosluokkalaista pitävät huolen siitä että keskustelun aiheita riittää ;) 
Iloa ja valoa viikkoosi☀

10 kommenttia:

 1. Ah miten upeita kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Sä kyllä hallitset kameran käytön!😍 myöhäiset synttärionnittelut ja iloa ja valoa myös teidän viikkoon!
  -mette

  VastaaPoista
 3. Nälkä tulee aina sun postauksia lukiessa :D Teetkö itse noita ruokia vai tekeekö suurimman osan joku muu? Jos teet niin mua ainakin kiinnostaisi sellainen erikoispostaus missä voisit vaikka kokata/leipoa jotain ;)
  Sulla on ihana blogi, mutta yks asia mua aina häiritsee. Olen itse sellainen, joka ei aina jaksa lukea pitempiä pätkiä tekstejä, enkä usko että olen ainut. Olisi siksi kivempi jos kuvia olisi tasaisesti tekstin alussa ja lopussa, sekä kappalejakojen väleissä, koko kirjoitusta ei tarvitse lukea yhteen pötköön kuvien jälkeen. Siten saisi keskittyä välillä muuhunkin kuin tekstiin ja se tulisi luettua paremmin, tarkemmin ja oikeasti ajatuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, se on hyvä! Musta tuntuu että mulla on aina nälkä tai ainakin olen aina syömässä jotain ;D

   Joo, kyllä me aika pitkälle yhdessä tehdään ruokaa! Tai se olisi tavoite, oikeasti me saadaan astella aika usein ihan valmiiseen pöytään landella - sitten tällaisina pyhinä kun on aikaa, ollaan kaikki yhdessä keittiössä. Leipomisjutut on eniten mun juttu, ihan pian on muuten tulossa tännekin kevään paras piirakkaohje jakoon!

   Ja kiitos palautteestasi, otan sen ehdottomasti huomioon kun jäsentelen tekstejä seuraavan kerran bloggeriin. Itsekin luen paljon blogeja ja omaa silmää miellyttää se, että saa katsoa ensin kuvat ja sitten vasta lukea tekstiä - sitten voi tietysti palata joihinkin kuviin siinä lukemisen ohella jos haluan. Ymmärrän kuitenkin pointtisi ja välillä voisin yrittää ripotella kuvia ja tekstiä enemmän sekaisin, ainakin pidemmissä postauksissa. Yleensähän mun tekstit on aika lyhyitä ;D

   Kivaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 4. Moi! Oonko ymmärtänyt oikein, että sulla ei oo opettajan koulutusta? Miten oikein pääsit tekemään noita sijaisuuksia? :D Ja mistä tiedät mitä sun pitää siellä luokassa opettaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) olet ymmärtänyt ihan oikein. Olen aloittanut työskentelemään koulumaailmassa 17 vuotiaana, koulunkäyntiavustaja ja sitä työtä tein usean vuoden ajan. Olin töissä melko pienessä koulussa jossa lopulta olin melkein yhtä paljon avustajana kuin opettajan sijaisena jonka jälkeen totesin että teen pelkkiä sijaisuuksia. Sain hyvät suositukset niin erityisopettajilta kuin rehtoreilta ja nykyään työskentelen viidessä eri koulussa sijaisena. Joissain olen käynyt paikan päällä haastateltavana ja esittelemässä itseni, joihinkin on pelkät suositukset ja puhelimessa esittely on riittänyt. Muutaman kerran kuukaudessa tulee tilanne ettei jollekkin päivälle ole töitä mutta voisin siis sanoa, että olen saanut jalkani kiitettävästi kaikkien koulujen oven rakoon ja useammin joudun sanomaan, että olen jo varattu kuin vapaa tulemaan sijaiseksi. Oppilaat ovat jo kaikki ihan tuttuja ja niitä on lähemmäs tuhat ;D

   Koulusta ja opettajasta riippuen saan joko hyvin tarkat ohjeet tai sitten vapaammat kädet, aika selkeää on mennä vain aineissa eteenpäin :)

   Poista